Dagens datum:

•••••

Johan Näsman ny kökschef på Dinners Gävle Bro.

Johan Näsman ny kökschef på Dinners Gävle Bro.

Johan Näsman ny kökschef på Dinners Gävle Bro

Publicerad: 4/2 av Dinners Gävle Bro

Rutinerade mästerkocken Johan Näsman har tagit över som ny kökschef på Dinners Gävle Bro. Efter mer än 30 år i branschen skall han nu erbjuda både långväga gäster och Gävleborna riktigt god hemlagad husmanskost tillsammans med Dinners traditionella klassiker och nyheter.

- Det här känns jättebra och är en riktigt kul och stor utmaning, säger Johan. Jag ser verkligen fram emot att få ännu fler gäster att njuta av god mat i en härlig miljö med den här fascinerande utsikten. Områdena vid Ersbo och Hemlingby växer ju så det knakar så därför ser vi en jättepotential att göra något bra för att även locka hit fler Gävlebor. Det är ju så lätt att ta sig hit från både norra och södra infarten vid E4. Vi ligger mitt emellan och man kan promenera in i restaurangen från bägge håll.

En avgörande anledning till att Johan börjat på Dinners Gävle Bro är att tidigare krögaren och restauratören Sture Toresson nyligen tillträtt som platschef och de har arbetat tillsammans en hel del genom åren.
– Det är preskriberat nu, men jag var nog bara i mellersta tonåren när jag började i disken på Dollhouse i slutet av 80-talet, skrattar Johan.

Efter de inledande åren så utbildade sig Johan på restaurangskolan i Sandviken i början av 90-talet och har sedan dess arbetat på flera välrenommerade restauranger och även drivit egen verksamhet.
– Det känns riktigt kul att vi fått hit Johan, säger Sture. Det här blir ett stort lyft för hela verksamheten. Jag känner ju honom mycket bra inte minst som en mycket uppskattad kock under de år vi drev Söderhielmska värdshuset i Gävle.


Om Dinners Gävle Bro
Den perfekta mötesplatsen på E4 för långväga gäster 15 mil norr om Stockholm. Placerad mellan södra och norra infarten till Gävle.
Njut av frukost, lunch eller middag i den öppna restaurangmiljön med en härlig vidvinkelvy över E4 och vidderna i både nord- och sydlig riktning.
Vi serverar moderna, trendiga, hälsosamma produkter av kunniga och motiverade medarbetare, det är det Dinners står för.
Mötesplatsen för effektiva träffar. Avrunda gärna måltiden med kaffe i det trivsamma Biblioteket . Naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster liksom fyra timmars gratis parkering.
Vår filosofi är att servera hälsosam och moderiktig mat i trevlig miljö med en känsla av att komma hem.

Dagens lunch 99 kronor
Varje dag kl. 11.00-14.00
Dagens varmrätt inkl. sallad.
Välj mellan kött-, fisk- och vegetariska rätter.

För mer information se
https://dinners.se/dinners-gavle

Välj mellan olika dagens rätter eller Dinners sallader och klassiker.

Välj mellan olika dagens rätter eller Dinners sallader och klassiker.

Gävles mest prisvärda dagens lunch?

Gävles mest prisvärda dagens lunch?

Sture Toresson, platschef på på Dinners Gävle Bro.

Sture Toresson, platschef på på Dinners Gävle Bro.

Dinners Gävle Bro - mötesplatsen 15 mil norr om Stockholm.

Dinners Gävle Bro - mötesplatsen 15 mil norr om Stockholm.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK