Dagens datum:

•••••

Konferenser på Estraden i Gävle

Publicerad: 14/4 av Estraden Parken i Gävle

Planerar ni för konferens? Varmt välkomna in till Gävleborgs mest ändamålsenliga lokaler för större konferenser. På Estraden erbjuder vi en helhetslösning för att uppfylla era krav när det gäller att genomföra lite större evenemang. Vi hjälper er hela vägen och uppfyller alla era önskemål. Kontakta oss för visning av våra lokaler samt för planering av just ert event.

Om Estraden - det självklara valet för arrangemang

Välkommen till oss på Estraden när ni skall ordna både större och mindre evenemang eller kongress med restaurangmöjligheter i Gävle. Företag, föreningar och offentliga aktörer - vi arrangerar alla typer av tillställningar som konferenser, bröllop, skolavslutningar, mässor, personalfester med mer. Vi har två lokaler, den större lokalen rymmer upp till 1000 personer. Den mindre rymmer upp till 350 personer. Givetvis finns det scen och dansgolv i båda lokalerna.

För mer information:
Omar Alkhatib
Tel: 0703-156902

Hemsida: https://estraden.com

PS. Söker du efter Gävleparken och Folkparken i Gävle så har du också kommit rätt. Vi har haft några olika namn genom åren.
Besök gärna Länsmuseets fina bildarkiv och besök oss för åtskilliga decennier sedan här >>

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK