Dagens datum:

•••••

Lägg till effect som app i mobilen

Publicerad: 5/10, 2018

Det är både enkelt och smart att ha tillgång till hela sitt nätverk på startsidan i mobilen. Följer en instruktion för hur du enkelt lägger upp nya effectplus.se mobilversion som en app lättillgängligt på din mobil.

Android
Öppna den webbläsare du använder. I vårt exempel kör vi Google Chrome, men upplägget är detsamma i de flesta. Surfa till den sajt du vill spara och klicka på menyknappen, alltså de tre punkterna högst upp till höger.

Välj alternativet Installera webbapp (kan också heta Lägg till på startskärmen eller något liknande). Ändra det föreslagna namnet om du inte är nöjd och klicka på Lägg till. Nu skapas en ikon på skrivbordet, precis som för andra appar.

Iphone (Ipad)
Om du kör den inbyggda webbläsaren Safari i din Iphone eller Ipad öppnar du den och surfar till den sajt du vill spara. Tryck sedan på Dela-knappen som du hittar längst ned.

Nu öppnas en meny, och här väljer du Lägg till på hemskärmen. Ge den ett namn och klicka på Lägg till så skapas din genväg automatiskt. Du tar bort ikonen genom att peka och hålla kvar fingret, precis som du gör med andra appar. 

Läs originalartikeln som även innhåller tips för Windows 10 Mobile i PC För alla på länken här.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK