Dagens datum:

•••••

Livstransformation och utveckling med NLP-coachning.

Livstransformation och utveckling med NLP-coachning.

Livstransformation och utveckling med NLP-coachning

Publicerad: 21/4, 2021 av Clementina Godwin

Skapa livsförändring och planera ditt eget liv som du önskar annars kommer någon annan att projicera sin egen agenda för dig. Jag vet hur lätt det kan vara att leva i en ohållbar situation och tro att det kommer att lösa sig själv men det blir bara värre.

En gång i tiden hade jag ingenting och idag är jag stolt över den jag är. Det finns inget motstånd utan utveckling, men ändå blir vi lätt förvirrade och går vilse eller runt i cirklar och gör samma sak om och om igen.

Vad är du är redo att betala för dig inre ro, fred, hälsa och lycka?
Ibland livet blir inte som man har förväntat sig men ge aldrig bort din kraft till någon annan oavsett den situation du befinner dig i. Du är för värdefull och starkare som person än du kanske tror såväl som att du har din egen unika personlighet. Att vara lycklig och känner inre ro är individuellt.
Oavsett din historia, det finns alltid ett ljus i slutet av tunneln. Så häng på och hålla huvudet högt för du kommer att vinna kampen bara du står på dig och aldrig tillåter dåliga åsikter eller värderingar av andra att bromsa dig och din personliga utveckling. 

NLP-Handlingsteknik och Coaching
NLP betyder (Neuro-Linguistic Programming) och är språkmodellen vilken används som pedagogiskt handlingsteknik för att förstå hur vår hjärna tolkar information och hur vi kan på bästa sätt förbättra vår kommunikationsförmåga i olika situation.
Som erfaren och utövare av NLP (Neuro linquistic programming), har jag hjälpt många av mina klienter att återskapa en livskraft, meningsfullhet och passionerad livsstil. Processen och utveckling är individuell men slutmålet och resultat är definitivt. 

Utveckling, process och transformation
En ny dag och en ny möjlighet håller på att uppstå. Föreställ dig nu att solen går upp på morgonen och ner på kvällen varje dag. Lägg märke till att det här är en cirkel som driver sig med specifikt syfte. Kom ihåg alltid ditt Stora Varför. Bekräfta den och kom ihåg att ta med dig alla händelser och lärdomar.

Ta gärna till hjälp och råd av andra om du känner dig fast. Jag kan erkänna att jag var dålig på att be om hjälp men allt förändrades fort när jag insåg fördelarna att bolla med rätt person. Det är helt okej att be om hjälp och lyssna nog på vad som sägs men använd din kritiska tankeprocess och utvärdera om det passar in i ditt slutmål samt syfte.
När du vet din Stora Varför, samt känner igen dig inombords, då finns det goda möjligheter och förutsättningar till lyckan i ditt personliga och professionella liv.
Du måste veta ditt Stora Varför och ditt värde tillräckligt starkt nog för att skilja dig från saker eller incidenter som inte representerar ditt intresse, integritet och äkthet. Kom ihåg att "Ingen annan känner dig bättre än dig själv". Därför det är viktigt att använda din inre kraft i dina handlingar för att utöka din medvetenhet.


Cang Consulting erbjuder expertis inom ledarskap coaching och mentorskap för företagare och team
• Ledarskapscoaching
• Team- och gruppcoaching
• Mentorcoaching
• Affärscoaching
• Förändring och processcoaching

Cang medverkar också i samhällsprojekt och utvecklingsfrågor där jag hjälper individer och ungdomar till livsförändring genom coachning och mentorskap.

För konsultation: https://cang.se/contact
Hemsida
https://cang.se/sv/foretag

Kontaktinformation
E-post: info@cangconsulting.com
Telefon: +46704691755

Om Cang Consulting
Clementina Godwin är projektledare med konsultuppdrag och ledarskapscoach.
Hon har utfört både kortare och långa konsultuppdrag inom organisationsutveckling och hållbarutveckling. Har arbetat med team- och gruppcoaching samt har mycket goda kunskaper om mångfald och inkludering av olika kulturperspektiv.

Många års erfarenhet i olika roller av projektledning och uppdrag inom stålindustrin och företag som OVAKO och SANDVIK, SAS, internationella uppdrag inom IT- projekt inom SAP. Även projektuppdrag för snabbväxande bolag som Colabitoil, Konsultuppdrag i Tyskland, Canada och England.

Internationella erfarenheter av att coacha, handleda, utbilda och stötta nya chefer, medarbetare samt individer samt agera som bollplank både professionellt och vid privat angelägenheter.

Läs gärna https://effectplus.se/news/view/en-gang-i-tiden-hade-jag-ingenting-och-titta-var-jag-ar-idag

Clementina Godwin är projektledare med konsultuppdrag och ledarskapscoach..

Clementina Godwin är projektledare med konsultuppdrag och ledarskapscoach..

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK