Dagens datum:

•••••

Lyckat öppet hus med solenergi i Forsbacka

Publicerad: 17/4, 2019 av Conny Leino

Solceller börjar bli lönsamma för svenska hushåll och tusentals villaägare hakar nu på den miljövänliga och kostnadseffektiva trenden att installera en anläggning med solceller på sitt hus. Dala Solenergi hälsade alla med funderingar kring solenergi välkomna till öppet hus helgen den 30-31 mars i Forsbacka där man visade en komplett modern anläggning på 9 kilowatt i full drift.

– Det var en mycket lyckad helg med många besökare bägge dagarna, säger Thomas Hansson, som representerar bolaget i Gästrikland. Det är ju ett fantastiskt alternativ för den som är medveten om både kostnaden för energi liksom miljöaspekten. Dessutom så börjar ju kunderna tjäna pengar från dag ett vilket naturligtvis många är intresserade av.

Det bjöds på korv och fika och gästerna rullade in i en jämn ström under helgen.
– Det var mycket uppskattat och det märks att intresset för det här miljövänliga alternativet ökar hela tiden, säger kollegan Conny Leino. Det var många som var seriöst intresserade så nu är det kul att göra uppföljningarna och att åka hem till dem och göra bra och kostnadseffektiva kalkyler.

Systemet de visade upp fungerar lika bra för villor som för lantbruk, företag och bostadrätter.
– Vi erbjuder alltid en skräddarsydd lösning efter kundens behov och förutsättningar, som inte kostar mer än den behöver och inte kompromissar med kvalitet och driftsäkerhet, säger Conny. Vårt erbjudande är helt enkelt marknadens säkraste system som är helt underhållsfritt då vi arbetar med produkter av högsta kvalitet med världsledande leverantörer som Solar Edge och Jinko. En bra anläggning betalar sig själv på 10 till 12 år och livslängden är uppemot 30 år. Dessutom lämnar vi 25 års garanti på anläggningen.


Kontakt:
Conny Leino
070-60 76 356
conny@dalasolenergi.se

Thomas Hansson
0734-17 41 66
thomas@dalasolenergi.se

https://dalasolenergi.se


Om Dala Solenergi
Producera din egen el med solenergi
Dala Solenergi arbetar för ett klimatsmart samhälle och en hållbar framtid. Vi erbjuder produkter och tjänster för dig som vill producera din egen el.
Solcellsanläggningar är lika men ändå olika. De generar solel från dag ett men vissa gör det smartare eller kraftfullare. Våra kunder är olika. Någon vill göra en del av jobbet själv medan en annan vill ha nyckelfärdigt och fritt från utmaningar.

Vi har klimatsmarta lösningar för alla
Dala Solenergi - Det självklara valet för företag & privatpersoner som vill göra en ekonomisk & klimatsmart investering i solenergi

Skräddarsydda lösningar för solenergi
Solcellsanläggningar är lika men ändå olika. De generar solel från dag ett men vissa gör det smartare eller kraftfullare. Våra kunder är olika. Någon vill göra en del av jobbet själv medan en annan vill ha nyckelfärdigt och fritt från utmaningar. För att inte tala om att inget tak är det andra likt... Vi erbjuder alltid en skräddarsydd lösning efter dina behov och förutsättningar, som inte kostar mer än den behöver och inte kompromissar med kvalitet och driftsäkerhet.

SolarEdge – Hjärtat och hjärnan i solenergisystemet
Vi har valt att arbeta med Solaredge system som hjärta och hjärna i våra anläggningar.

Solpaneler från världsledande tillverkare
Vi arbetar uteslutande med paneler från världsledande tillverkare som uppfyller de senaste certifieringsvillkoren från det tyska TÜV institutet och kan leverera paneler i rätt tid till rätt pris. Det innebär att märket på panelerna kan variera men kvalitet, pris och leveranssäkerhet skall vara densamma. Trygga avtal med världsledande aktörer säkrar konkurrenskraftiga priser och ger oss tid och ro att titta på speciallösningar för de kunder som letar något extra.

Så är ni trött på dyra elräkningar och smutsig energi?
Kontakta Dala Solenergi för kostnadsfri rådgivning
Ring oss direkt: 070-60 76 356 (Gävleborg), 072-184 79 10 (Dalarna), 070-518 98 11 (Västmanland).

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK