Dagens datum:

•••••

Lyssna på entreprenören Fabian Bengtsson.

Lyssna på entreprenören Fabian Bengtsson.

Lyssna på entreprenören Fabian Bengtsson

Publicerad: 10/11, 2021 av Det händer i Gävle

Fabian Bengtsson, tredje generationens entreprenör, har aldrig varit rädd för att ställa sig längst fram och bjuda på sig själv, såväl i medgång som motgång. Idag är det Netonnet och e-handel som gäller, men Fabian är också aktiv i styrelserna för bland annat Företagarna och Axfood.

I sin föreläsning delar han bland annat med sig av resonemang kring hur coronakrisen drabbat Sverige och om hur vi kan agera för att komma på fötter igen, både nationellt och regionalt.

Vi får chansen att ta del av Fabian Bengtssons inspirerande resa genom med- och motgångar, fram till den omställning till e-handel och lagershopar som gjort NetOnNet till ett framgångsrikt miljardbolag. Vi får också Fabians resonemang kring hur coronakrisen drabbat Sverige, och hur vi kan agera för att komma på fötter igen – nationellt men också regionalt.

Du kan lyssna på Fabian Bengtssons föreläsning torsdagen den 18 november klockan 10.00–11.00 på Grand Bio, Köpmangatan 17, Sandviken. Föreläsningen arrangeras av Företagarna och Företagarna Sandviken.

Anmälan krävs. Skicka din anmälan till kansli@foretagarnaisandviken.se eller kontakta via telefon 026-25 99 50.

För att se hela programmet för Gävle-Sandviken Företagarvecka besök
www.gavle.se/foretagarvecka
www.sandviken.se/foretagarvecka

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK