Dagens datum:

•••••

Mårten Ivarsson ny platschef på Dome Adrenaline Zone

Mårten Ivarsson ny platschef på Dome Adrenaline Zone

Mårten Ivarsson ny platschef på Dome Adrenaline Zone

Publicerad: 1/2, 2019 av Joe Formgren

Dome har från 1 februari anställt Mårten Ivarsson som ny platschef med ansvar för drift, försäljning och marknadsföring på Dome Adrenaline Zone. Mårten kommer närmast från en tjänst som Försäljningschef på Mittmedia, med ansvar för företagsmarknaden i Gävleregionen.

Dome har sedan starten i februari etablerat sig som ett av Gävles självklara besöksattraktioner för barn och vuxna som gillar adrenalinkickar. Nu går man in i en ny fas där vi mer aktivt kommer arbeta med utåtriktad verksamhet för att attrahera fler målgrupper.

– Det är med stolthet och glädje vi välkomnar Mårten i vårt team. Med sitt utbredda kontaktnät i Gävleborg och sina egenskaper som ledare och marknadsförare kommer han att tillföra den dimension vi nu är mogna för. Där ingår företag, föreningar, skolor och den breda massan i närområdet. Jag är helt övertygat att vi genom Mårten kommer göra ett ännu större avtryck i Gävle, säger Jocke Kumlin, Styrelseordförande.

Dome är idag Nordens största inomhusarena för Actionsport och alla typer av adrenalinkickar. Här kan man hoppa i trampoliner, klättra på 10 meter höga klätterväggar, och hoppa med skidor eller cykel ut i en 80kvm stor skumgummigrop samt mycket, mycket mer. Lokalerna är 6000kvm och innehåller även boendemöjligheter för 74 personer, restaurang, konferensmöjligheter för grupper upp till 80 personer samt duschar och omklädningsrum.

För mer information se https://www.thedome.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK