Dagens datum:

•••••

Sveriges bästa lösning för hemsida?

Sveriges bästa lösning för hemsida?

Miniutbildning online i publiceringssystemet Yodo CMS

Publicerad: 20/10, 2021 av Joe Formgren

Vill ni enkelt kunna uppdatera er hemsida men nyheter och aktuell information? Då har ni chansen att anmäla er till en kostnadsfri miniutbildning en timme online om Yodo CMS, Sveriges sannolikt enklaste men samtidigt smartaste system för att underhålla en modern, mobilanpassad och funktionell hemsida.

Inget eget webhotell behövs utan er sida ligger på en gemensam kärna som hela tiden uppdateras för bästa möjliga funktionalitet. Webhosting, utveckling, support och service ingår.
Kostnadsfria miniutbildningar garanterar att ni alltid kan ha personal som förstår och kan hjälpa till att administrera hemsidan genom det lättadministrerade systemet.

Fredag den 29 oktober kl. 10.00 håller vi en timmes miniutbildning online av Joe Formgren som genom sina bolag och svenskwebbservice.se varit med och utvecklat tjänsten. Länk till genomgången får ni via e-post senast en timme innan evenemanget.

Hemsideslösningen, eller rättare sagt kommunikationsplattformen, ligger på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Dessutom kan man enkelt komplettera hemsidan med bl.a. Intranät, Digital signage, E-handel och Nyhetsbrev m.m. för ett komplett kommunikationssystem både internt och externt.

Länk till anmälan här:
https://foretagsbladet.se/events/view/miniutbildning-online-i-publiceringssystemet-yodo-cms
Begränsat antal.

För mer information om Yodo se: https://yodo.se
Flera hemsidor publicerade i Yodo: https://yodo.se/referenser

Har ni tröttnat på er gamla och krångliga hemsida och vill veta mer om Sveriges enklaste och smartaste publiceringssystem för hemsidor?
Kontakta
Joe Formgren
070-679 79 00
eller via
https://svenskwebbservice.se/contact

Lättsam och glad utbildning i Yodo CMS.

Lättsam och glad utbildning i Yodo CMS.

Byt ut er gamla omoderna hemsida till smarta och prisvärda Yodo CMS.

Byt ut er gamla omoderna hemsida till smarta och prisvärda Yodo CMS.

Yodo CMS - Sveriges bästa CMS?

Yodo CMS - Sveriges bästa CMS?

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK