Dagens datum:

•••••

Anders Rönngren

Anders Rönngren

Möt Anders Rönngren, ledamot i Företagarna Gävles styrelse

Publicerad: 17/6, 2020 av Det händer i Gävle

De som valt att vara förtroendevalda i Företagarna är oerhört viktiga personer i Sveriges största företagarorganisation. 2000 personer runt om i hela Sverige har i dag engagerat sig i sina lokala föreningar och arbetar för att tillsammans påverka den lokala politiken och företagsklimatet. Nu tar vi pulsen på våra superhjältar i Gävleborg. Möt våra förtroendevalda!

Hej Anders!
Berätta kort om dig, varför har du valt att vara engagerad i Företagarna och vad ger det dig?
– Jag är en kreativ person och vill dra mitt strå till stacken för det lokala näringslivet och bidra till en positiv förändring. Den unika röst vi har med möjlighet att vara företagens röst i de lokala näringslivsfrågorna är ju jättespännande. Men även gemenskapen med andra företagare på olika sammankomster.
Man möter så många spännande nya människor och nya dörrar öppnas hela tiden när man nätverkar.

Vad är det bästa med att vara medlem i Företagarna?
– Rent personligen måste jag nog säga gemenskap och nätverkande, samt de rabattavtal och juridisk rådgivning man har tillgång till.

Berätta något som vi inte vet om dig, intressen, kunskaper, vad du är grym på helt enkelt?
– Jag är en målmedveten envis visionär entreprenör. Jag  har varit egen företagare i över 20 år och varit med om det mesta i mitt företagarliv som jag gärna delar med mig av och som gett värdefull och ibland dyrköpt erfarenhet...
Älskar utförsåkning vintertid och har alltid trädgårdsprojekt för mig sommartid. Sen är jag en hejare på Pi och kan massvis med decimaler. Räknas det? ;)

Källa: www.foretagarna.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK