Dagens datum:

•••••

Möt Hampus Granström, Boxmeal i Gävle Business-podden.

Möt Hampus Granström, Boxmeal i Gävle Business-podden.

Möt Hampus Granström, Boxmeal i Gävle Business-podden

Publicerad: 7/11 av Joe Formgren

Nu har femte delen av Gävle Business-podden som drivs av Linnea Larsson och Anders Rönngren haft premiär. Det är en intervjupodcast om, för och med det lokala näringslivet i Gävle. I detta avsnitt får vi möta Hampus Granström, Boxmeal.

Anders och Linnea presenterar varannan vecka nya spännande gäster och bidrar själva med ett glatt humör till att sprida bilden av den fantastiska näringslivsstaden Gävle. 

Få saker är så inspirerande som ungt entreprenörskap. I det här avsnittet har vi Hampus Granström på besök, som är mitt i sin start-up- resa och som visar prov på stort entreprenörskap. Med sitt företag Boxmeal har de tagit fram helt egna lösningar för kylboxar ute på arbetsplatser där man kan köpa närproducerad mat, drycker, mackor etc.
Yogalärare Eva Andersson tittar förbi och peppar inför vårt egna yoga-event och som vanligt utmanar Linnea och Anders varandra. Den challenge Anders får i det här avsnittet är galnast och kanske det roligaste hittills, det vill man inte missa!


Gävle Business-podden finns på Spotify och Apple Podcast.
Länk direkt till avsnittet här
https://pod.space/gavlebusinesspodden/gast-hampus-granstrom-boxmeal

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK