Dagens datum:

•••••

Nominera Årets Företagare i Gävle 2019

Publicerad: 11/1, 2019 av Ralph Brodin

Förra årets Eldklotgala blev en stor succé med fart och röj. Årets Företagare i Gävle 2018 blev Fredrik Jernberg, BF Kakelservice och BF Stambytesentreprenad, ett uppskattat och populärt val. Nu är det dags att nominera din kandidat till Årets Företagare i Gävle 2019!

Företagarna har under 25 år delat ut utmärkelsen. Syftet är att uppmärksamma och uppmuntra företagare, som genom sitt starka engagemang, sin handlingskraft och sitt nytänkande fungerar som en viktig förebild.

Kriterier för att bli nominerad till utmärkelsen Årets Företagare ska följande kriterier uppfyllas:

• Äga & Driva
Man ska ha majoritetsägande i företaget. Det går bra med externa finansiärer, om ägaren är näst största ägare. Eftersom utmärkelsen går till företagaren är det viktigt att hen är verksam i företaget. Det innebär att man ska ha företaget som sin huvudsakliga sysselsättning eftersom det är företagaren som är i fokus och därmed dennes inflytande och påverkan som ska belönas.

• Ledare & Förebild
Exempel på det är att företagaren tar samhällsansvar, deltar i lokalsamhället eller har påverkat politiken till godo för andra företagare i regionen samt uppmuntrar mångfald. Minst ett av dessa kriterier fordras.

• Kreativitet & Innovation
Exempelvis att hen gjort något nytt inom sin bransch, utvecklat en befintlig produkt eller banat väg för nya metoder med sitt företagande.

• Lönsamhet & Tillväxt
Med god lönsamhet avses att den är långsiktigt stabil eller att man har återinvesterat i företaget för fortsatt tillväxt. Företagets marginal ska jämföras med andra i samma bransch, inte med alla andra branscher.

• Formella krav
Årets Företagare får inte ha några betalningsanmärkningar i närtid. Betalningsanmärkningen ska ställas i relation till verksamheten. Företagaren får heller inte nyligen vara dömd i domstol.

Nominera din favorit senast den 31 januari.
Länk till nominering: https://www.foretagarna.se/nyheter/gavleborg/2018/december/gavle-nominera-arets-foretagare/?fbclid=IwAR01ASgEEIn6mQkT1SlPjO54-V1zZWvNiYhe9_GpwSvXpwp-nIlNY--K3Zk

Fredrik Jernberg, Årets Företagare i Gävle 2018

Fredrik Jernberg, Årets Företagare i Gävle 2018

Underhållning 2018

Underhållning 2018

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK