Dagens datum:

•••••

Nu öppnar Hits For You igen

Publicerad: 3/2 av Presstjänst

Att restriktionerna nu hävs i hela landet har väl inte undgått någon. En som gläds extra mycket är producenten och artisten "Henke" Sundström som driver showkrogen Hits For You i Gävle.

Hur är känslan när ni nu när restriktionerna lättar och vi kan återgå till det tidigare normala.
- Otroligt skönt att vi kan öppna igen. Hela vår personalstyrka ser otroligt mycket fram emot en vår med massor av glädje och möten med mängder av både nya och välbekanta ansikten.

Hur länge har ni haft stängt och vad har ni gjort under tiden?
– Vi har haft helt stängt från i jul till nu. Totalt sett så har vi haft stängt i hela 19 månader sedan mars 2020 så visst har det varit en lång och tuff period. Men vi har gjort så gott vi kan genom att städa och fixat mycket i våra lokaler, planerat inför öppningen och försökt att hålla modet uppe och blickat framåt mot glädjen som väntar och behövs.

När kommer ni att öppna upp lokalerna igen?
– Vi öppnar upp för diskoteket, nattklubben och karaoken fredag den 11 februari och kör sedan varje helg. Det skall bli så kul att äntligen få träffa alla våra gäster igen. 

Kommer ni att köra igång dinnershowen Joyride igen?
– Jomenvisst. Det är ju så många som redan hört av sig om det och vi är så glada att kunna berätta att vi kör igång showen igen fredagen den 25:e februari. Sedan siktar vi på att köra varje helg fram till den 11:e juni.

Så det blir show fredagar och lördagar hela våren?
– Inte bara det. Vi kommer dessutom att ha bokningsbara torsdagar till showen under hela våren. Perfekt för alla företag som vill ha en riktigt bra kickoff i vår. De flesta fick ju ställa in julbordet och vi märker redan att många företag vill ta igen en helkväll med personalen så snart det bara går. Så det är bara att ringa eller maila oss för att boka eller abonnera en showkväll. 

Det kan med andra ord bli högtryck i telefonen den närmaste tiden då?
– Det skulle ju vara mycket trevligt. Men privatpersoner, kompisgäng och även mindre företag vill jag tipsa om att göra en onlinebokning via vår hemsida. Det fungerar klockrent och man slipper telefonkö och säkrar sina platser direkt.

Så vad är då era förhoppningar inför våren?
- Vi hade ju ett otroligt högt, rent av rekordtryck på bokningar i oktober och november, så vi hoppas ju verkligen att det kommer blir så nu med. Vi är så laddade och hoppas att många andra också är det och verkligen vill hänga med på party hos oss!


För mer info och bokning se: https://hitsforyou.se

Fotnot: Förutom Henrik så medverkar kollegorna Hanna Jämtsäter och Maria Doverud på dinnershowen.

Foto: Adam Lundberg Ericsson

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK