Dagens datum:

•••••

Rönnåsen - Toppen i Ockelbo med ny hemsida.

Rönnåsen - Toppen i Ockelbo med ny hemsida.

Ny hemsida till Rönnåsen - Toppen i Ockelbo

Publicerad: 29/6 av Joe Formgren

Världens, i alla fall i alla Ockelbobors tycke, bästa utsiktsplats ligger ungefär åtta kilometer väst om Ockelbo tätort och ungefär 270 meter över havet. Vyn från Rönnåsen är fantastisk, det säger alla som besökt det lilla berget i Ockelbo kommun.

Nedanför breder landskapet ut sig med skog, grusvägar, hus, vidsträckta gröna fält och blå åar och sjöar. Med utsikt över Ockelbos tätort och byn Åbyggeby och i fjärran skymtar bergen och vid horisonten både Gävle och havet.

Joe Formgren fick uppdraget av Friluftsrämjandet i Ockelbo att tillsammans med webbyrån Precis Reklam skapa och designa Rönnåsens nya hemsida. Hemsidan är såklart mobilanpassad och erbjuder mycket god sökmotoroptimering redan från grunden.

Hemsidan ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Dessutom kan man enkelt komplettera hemsidan med Intranät, Digital signage och Nyhetsbrev m.m. för ett komplett kommunikationssystem både internt och externt.

Besök hemsidan och läs mer om Rönnåsen här https://ronnasen.se/

Gör som Rönnåsen du med - skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo Med hjälp av Joe Formgren och Precis Reklam så får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Kontakt:
https://formgren.com
https://precisreklam.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK