Dagens datum:

•••••

Nya Näringslivsprogrammet ute på remiss

Publicerad: 25/3, 2021 av Det händer i Gävle

Processtiden för revidering av Gävle kommuns nya Näringslivsprogram har nu nått sitt slut. Inkomna synpunkter och förslag från näringslivet i form av näringslivsdialoger, enkätutskick, intervjuer och workshop har varit värdefulla underlag i revideringsarbetet.

Den 10 mars gick förslaget till nytt Näringslivsprogram ut på remiss till kommun, bolag, förbund, företagarorganisationer och övriga samhällsaktörer. Remisstiden går ut den 30 april och därefter ska inkomna synpunkter ses över. Förslaget ska sedan vidare till Näringslivsutskottet i maj för vidare beredning inför kommunstyrelsen och till beslut av kommunfullmäktige i juni.

Näringslivsprogrammet är framtaget i samverkan mellan näringslivet, myndigheter och Gävle kommun i syfte att stärka det lokala näringslivet. De näringslivspolitiska målen ska peka ut riktningen mot 2025 och näringslivsprogrammet är styrningen och handlingsplanen för att nå dit.

För mer information se:
https://www.gavle.se/kommunens-service/kommun-och-politik/samarbeten-projekt-och-sarskilda-satsningar/gavle-kommuns-naringslivsprogram/

Kommentarer (2)

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Skriv en ny kommentar

Birgit Elonen

Skrivet: 26/3, 2021 kl. 11:03 av Birgit Elonen

Ett gediget genom arbetat program som blivit mer "begriplig" för gemeneman. Jag känner att det nu blir lättare att berätta om programmet och vad den innebär. Jag känner att det blir lättare för näringslivet i Gävle och kommunen att driva viktiga frågor åt samma håll..
/ Birgi Elonen 

Visa svar »
Joe Formgren

Skrivet: 9/4, 2021 kl. 10:16 av Joe Formgren

Bra där Birgit! Som Företagarnas representant i Gäve så är du rätt kvinna att både hålla falköga samt vara delaktig i arbetet. Kämpa på & lycka till - det behövs!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK