Dagens datum:

•••••

Nypremiär för originalgluggen på Brunnsgatan.

Nypremiär för originalgluggen på Brunnsgatan.

Nypremiär för originalgluggen på Brunnsgatan

Publicerad: 20/10, 2021 av Johan Björklund

Alla vänner av hemlagad husmanskost känner nog till idag att den uppskattade snabbmatleverantören Gluggen levererar hemlagad mat på flera ställen i Gävle med omnejd. Under hösten har man renoverat och byggt om originalgluggen på Brunnsgatan 44 intill Vallbacksskolan på Söder i Gävle för att kunna utöka kapaciteten ytterligare.

– Många gäster tycker att det är bekvämt att kunna svänga förbi och hämta sina matlådor så här centralt i stan, berättar Johan Björklund, restaurangansvarig på Gluggen. Därför har vi nu byggt om och utökat kapaciteten här på Brunnsgatan.
Vi lanserar också en riktigt trevlig nyhet från årsskiftet i form av det prisvärda Middagstipset. Vi kommer nämligen att utöka öppettiderna från morgon till kvällen så att alla som vill slippa att laga sin mat efter jobbet kan hämta varma middagslådor. Vi kommer dagligen att erbjuda ett par särskilda middagstips och en riktig specialare på fredagar.

Gluggen Brunnsgatan erbjuder både varma och kylda matlådor vardagar och håller fram till julhelgerna öppet måndag - fredag kl. 11.00-14.00. Alla gluggar erbjuder tre olika rätter samt sallader varje dag.

Produktionen av Cateringmaten med smörgåstårtor och mackor liksom fsallader kommer att som tidigare ske på Gluggen GDG. Cateringprodukterna förbeställas och hämtas på valfri glugg.

Gluggens foodtruck kör slingor tisdag, onsdag och fredag runt om i regionen.
På torsdagar är det hemleveranser av kylda lådor i Gävle med omnejd.

Gluggen levererar god och hälsosam snabbkost i både varma och kalla matlådor.
Recepten är hämtade ur den svenska husmanskosten.
Det smarta är priset, hastigheten och tillgängligheten.

För mer information se https://gluggen.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK