Dagens datum:

•••••

Restaurangchef är Johan Näsman på Restaurang Stallbacken.

Restaurangchef är Johan Näsman på Restaurang Stallbacken.

Nysatsning på Restaurang Stallbacken

Publicerad: 29/3, 2021 av Lars Högberg

Restaurang Stallbacken på Gävletravet drivs i ny regi sedan den första mars i år. Det har gjorts en riktig uppfräschning och ansiktslyft på den anrika restaurangen inne på Gävletravet.

Restaurangchef är Johan Näsman som har jobbat i restaurangen sedan 2010. Med undantag för förra hösten så är han nu tillbaka och sköter i princip hela restaurangen i stort sett själv då det är begränsat antal gäster.
- Det går bra eftersom kunderna kommer utspritt mellan klockan nio och två på dagarna, hälsar Johan. Även om jag får springa lite fortare ibland med utökad steglängd!
Restaurangen arrenderas nu av samma personer som driver Kilafors herrgård i Hälsingland och man har även inretts två separata rum för de gäster som vill boka eller sitta avskilt.
Lunchbuffén serveras måndag till fredag mellan kl. 09.00 till 14.00. Den iinkluderar salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, smör och kaffe.

För mer information se https://gavletravrestaurang.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK