Oxbringa ”Barbecue” med sötpotatisklyftor, karamelliserad lök- & cidersås
Publicerad: 5/9, 2020
Många goda maträtter inklusive dagens soppa, hembakat bröd, trevligt salladsbord, dagens vegetariska, egenbakad fika och mer där till när restaurang Le Chef välkomnar er på lunch i veckan.
Lunchmeny vecka 37
Måndag
Veg: Helstekt spetskål, röda linser, frön + curry
Gräddstuvad pytt i panna, betor & stekt ägg
Stekt fisk, dragon- & citronsås, bakad tomat & potatis
Tisdag
Veg: Broccoli + blomkål, korianderdressing, solrosfrön & raita L
Raggmunk, stekt salt fläsk & rårörda lingon G, L
Salvia- & citronstekt kycklingstek, pastagratäng med citron, tomat + parmesan G
Onsdag
Veg: Korma, mandel, kikärtor, champinjoner & koriander
Senap, soja-& ingefärsglacerade tjocka revben, rotsaksgratäng & rödkålssallad med persilja & citron
Halstrad kummel, tryffelstuvad kål, pepparrot, kapris, champinjoner & dillslungad potatis G
Torsdag
Veg: Linscurry, pumpa, kokos + lime
Ärtsoppa med punschsenap
Pannkakor, hallonsylt, jordgubbssylt, rårörda lingon & vispad grädde G, L
Yoghurtmarinerad kyckling, timjanrostade rotsaker & vitlökssås L
Korv Stroganoff smaksatt med dill + senap
Fredag
Veg: Bolognese, linser & pasta G
Oxbringa- Barbecue, sötpotatisklyftor, karamelliserad lök- & cidersås, coleslaw på rödkål, vitkål + yoghurt L
Fiskgratäng, räkor, dill & Västerbottenost L
G=innehåller gluten
L=innehåller laktos
Varmt välkomna och smaklig måltid.
Mer information hittar ni på Le Chefs hemsida. https://lechef.se/