Dagens datum:

•••••

Clementina Godwin, projektledare med konsultuppdrag och ledarskapscoach.

Clementina Godwin, projektledare med konsultuppdrag och ledarskapscoach.

Personlig lösningar inom projektledning och strategisk implementation

Publicerad: 27/1, 2021 av Clementina Godwin

Cang management consulting fokuserar på hållbara lösningar inom projektledning och strategisk implementation.

– Jag hjälper organisationer och team som är i förändringsprocess och behöver utnyttja fördelen med att ta hjälp av en kvalificerad konsult, berättar Clementina Godwin som är projektledare med konsultuppdrag och ledarskapscoach och utbildare inom självledarskap samt personlig utveckling.

Människor agerar väldigt olika i en omställning eller livssituation som kräver förändring - oavsett om den är frivillig eller ofrivillig. Förändringar generellt kan upplevas som ett hot eller påfrestning vilket orsakar stress och oro hos människor.
– Då kan jag hjälpa till att navigera viktiga frågor av ditt projekt, intresse och hjälper dig att utveckla färdigheter för att uppnå mätbara mål samt förbättra din personliga tillväxt. Tillsammans kartlägger vi en strategi som är personlig för ditt projekt och passar just för dig. Tillsammans kan vi sätta tydlig definition kring din nuvarande situation för att kunna kartlägga och jobba vidare med det du önskar att förändra.

Digitala tjänster och lösningar erbjuds för privatpersoner sker i första hand via Bokadirekt: https://cang.se/boka

Konsultation: https://cang.se/contact
Hemsida
https://cang.se/sv/foretag

Kontaktinformation
E-post: info@cangconsulting.com
Telefon: +46-704691755


Om Cang Consulting
Clementina Godwin är projektledare med konsultuppdrag och ledarskapscoach samt utövare av NLP. Hypnoterapeut och utbildare inom självledarskap samt personlig utveckling. Utöver detta erbjuds paketlösningar för coachingtjänster och utbildningar till företagare, organisation, konsulter, coacher och individer.
Erfarenhet från bland annat 10 år i olika roller och uppdrag inom stålindustrin företag som OVAKO och SANDVIK, SAS, internationella uppdrag inom IT- projekt inom SAP. Även projektuppdrag för snabbväxande bolag som Colabitoil, Konsultuppdrag i Tyskland, Canada och England.
Internationella erfarenheter av att coacha, handleda, utbilda och stötta nya chefer och medarbetare även individer sina roller samt agera som bollplank både professionellt och privat angelägen.
Har utfört både kortare och långa konsultuppdrag inom organisationsutveckling och hållbarutveckling samt coaching och arbetat med människor från olika bakgrund och förutsättningar vilket bidrog till mycket goda kunskaper om mångfald och inkludering av olika kulturperspektiv samt resulterat till större människokännedom och utökad kvalitet och service.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK