Dagens datum:

•••••

Sätra Centrum

Sätra Centrum

Post och Spelbutiken i Sätra Centrum i Gävle är till Salu!

Publicerad: 18/7, 2020 av Björn Mårtensson

POST OCH SPELBUTIKEN, SÄTRA CENTRUM, GÄVLE TILL SALU!

Post och spelbutiken i Sätra Centrum i  Gävle  till Salu!

Post- och Spelbutiken i Sätra Centrum i Gävle är  väl inarbetad med ändå mycket utvecklingsbar. Butiken ligger i ”gallerian” Sätra Centrum med ICA Kvantum som närmaste granne. En rörelse passande för t ex en familj eller några kompanjoner som är intresserade av trav och spel. Butiken har ett mycket bra läge med många passerande varje dag. Nuvarande ägare har ytterligare en verksamhet och har därför inte haft möjlighet att ta tag i de utvecklingsmöjligheter som finns. Förutom post och spel så säljer man även kioskvaror som glass, godis, tobak och tidningar. Välkommen att kontakta företagsmäklare Björn Mårtensson, TACTIC Företagsförmedling, bjorn.martensson@tactic.se eller 070-568 30 52.  Se bifogad länk till objektet.

https://tactic.se/objekt/post-och-spelbutiken-i-satra-centrum-gavle-till-salu/

För att se övriga objekt vi har till salu eller att du själv kanske funderar på att sälja ditt företag gå in på vår hemsida för Gävlekontoret: www.tactic.se/kontor/gavle.

Ha en fortsatt Trevlig Sommar och Var rädd om Dig!

Med vänliga hälsningar

Björn Mårtensson

 

Post och Spelbutiken

Post och Spelbutiken

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK