Dagens datum:

•••••

Nordisk Författarförening med ny hemsida.

Nordisk Författarförening med ny hemsida.

Precis ny hemsida till Nordisk Författarförening

Publicerad: 27/11, 2018 av Joe Formgren

Nordisk Författarutveckling erbjuder en komplett skrivarkurs på distans som lär dig inkomstgivande skrivkonst. Skrivarkursen lär dig tekniker för att skriva allt från artiklar till noveller och romaner.

Vi på webbyrån Precis Reklam i Gävle fick det stora nöjet att bygga om hemsidan åt Nordisk Författarförening, som önskade samma design men på en mer modern och definitivt mer lättadministrerad plattform. Updraget fick vi genom att vi är anslutna till Svensk Webbservice.

forfattarutveckling.se ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Nordisk Författarutveckling erbjuder en komplett skrivar- och författarkurs för blivande författare på distans som lär dig inkomstgivande skrivkonst. Skrivarkursen lär dig tekniker för att skriva allt från artiklar till noveller och romaner.

Är ni också intresserade av att skaffa en ny modern hemsida i publiceringssystemet Yodo? Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Besök forfattarutveckling.se »

Här ser ni fler av våra referenser »

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK