Dagens datum:

•••••

Maria Doverud, Henrik Sundström och Hanna Jämtsäter och är laddade inför den nya showen Celebration.

Maria Doverud, Henrik Sundström och Hanna Jämtsäter och är laddade inför den nya showen Celebration.

Premiär för nya dinnershowen Celebration på Hits For You

Publicerad: 21/8, 2019 av Joe Formgren

Lördag den 31 augusti är det premiär för den nya dinnershowen Celebration i Gävle. Det är den 5:e showen i ordningen som sätts upp i de anrika banklokalerna på Nygatan 18 intill Stortorget. Vi kontaktar centralfiguren, producenten och artisten "Henke" Sundström inför premiären för att få en lägesrapport.

Hur har sommaren varit?
– Den har varit fantastiskt bra! Jag har för första gången på många haft en något längre semester. Jag har dessutom köpt ett hus med absoluta drömläget vid Storsjön i Sandviken. En del mindre resor har det blivit men mest fixat vid huset. Sommaren har gått snabbt och jag har hunnit både vila, återhämtat mig och haft skoj.
Dessutom har vårt populära Diskotek och Karaoke haft större framgångar än tidigare somrar och vi märker att vi varje år får fler och fler gäster. Det känns otroligt bra inför den stundande hösten då vi kör igång den nya showen.

Kan du beskriva den nya showen Celebration?
– Den nya showen är en femårsjubileumsshow där vi försökt maximera innehållet, med både komik, ballader, rock, pop och allsång samt en nostalgiresa med låtar du glömt bort att du älskar. Så jag kan med gott samvete säga att denna show tilltalar väldigt många, samtidigt som den kommer bli otroligt rolig att framföra för oss artister.

Vilka dagar i veckan är det show?
– Vi kommer att köra show varje helg fredagar och lördagar, även vissa torsdagar, samt Julbord och show tisdag till lördag!

Vad kan man som gäst förvänta sig av en kväll hos er?
– Vi utlovar en riktig helkväll med skratt, tårar, glädje, musik, sång, galenskaper, god mat och dryck, karaoke, disko och massor av nostalgi blandat med ren och unik glädje!

Händer det något annat i lokalerna?
– Ja, succén med Gasta Comedy och Sveriges roligaste komiker kommer att fortsätta komma till stan. Det blir Stand-Up live på Hits For You-scenen varje onsdag med Sveriges komikerelit i spetsen. Det ser jag verkligen fram emot att gå och se - och själv få bli underhållen!

För mer information se: https://hitsforyou.se/show

 

Bildtext: Maria Doverud, Henrik Sundström och Hanna Jämtsäter och är laddade inför den nya showen Celebration på Hits For You i Gävle.

Den nya showen Celebration.

Den nya showen Celebration.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK