Dagens datum:

•••••

Ribygg bygger flera hus i Gävle.

Ribygg bygger flera hus i Gävle.

Ribygg bygger flera hus i Gävle

Publicerad: 22/12, 2021 av Presstjänst

– Skopan är satt i backen och grabbarna på Gävle mark och anläggning förbereder första tomten så vi kan börja med garage samt husplattan, säger Andreas Zywczak på Ribygg i Gävle.

I början på nästa år reser vi flera hus samt påbörjar ytterligare tomter för kommande husbyggen i bl.a. Åsbyggeby och Hemlingby. Vi tackar alla våra kunder för ett fantastiskt 2021 och mycket kul med en riktig rivstart på et nya året!

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri konsultation eller om du har några funderingar. Använd formuläret på den här sidan för att skicka ett meddelande, så hör vi av oss så snart vi har möjlighet.

Andreas Zywczak
Telefon: 073-0274772
E-post: info@ribygg.se

För mer information se https://ribygg.se

OM RIBYGG
Ribygg är ditt lokala byggföretag som i första hand arbetar med rivning, byggnationer och byggservice i Gävleborg med omnejd.
Vi möter våra kunder med gedigen erfarenhet och kunskap. Med tydlig kommunikation och vår expertis inom hantverk och byggbranchen arbetar vi gemensamt efter era önskemål. Vare sig det gäller nybyggnation, ombyggnation, rivning, byggservice eller andra byggtjänster har vi verktygen och kunskapen att få era projekt i mål.

Andreas Zywczak på Ribygg i Gävle.

Andreas Zywczak på Ribygg i Gävle.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK