Dagens datum:

•••••

Kent Modin, VD Gävletravet och Madeleine Dahlström, VD Sodar Business Value AB.

Kent Modin, VD Gävletravet och Madeleine Dahlström, VD Sodar Business Value AB.

Sodar Business Value AB tar över Travrestaurangerna på Gävletravet och öppnar Gävle Live

Publicerad: 15/6, 2021 av Lars Högberg

Gävle Live slår upp sina portar i början av augusti och tills dess kommer ett flertal förändringar ske i lokalen, bland annat ska en stor 7x4 meter LED-skärm installeras.

- Det här känns jättespännande och helt i linje med den modernisering som både Gävletravet och Svensk Travsport genomgår för tillfället. Vår restaurang har så stor potential och det känns rätt att fler event kan läggas här, säger Kent Modin, VD på Gävletravet.
- Vi i teamet bakom Gävle Live har stor erfarenhet att skapa evenemang av olika dess slag. När vi första gången fick se Travrestaurangen insåg vi att här går det att skapa event som enkelt ger en stor upplevelse för besökaren. Efter denna pandemi tror vi att vårt format med Dinner-shows med mera passar väldigt bra, säger Madeleine Dahlström, ansvarig för Gävle Live.

Under sommaren kommer det att presenteras en rad evenemang som kommer ske under höst/vinter hos Gävle Live. Men redan nu kan avslöjas att Jon Henrik Fjällgren kommer att synas på Gävle Live i augusti samt under hela december. 
Sodar Business Value AB drev fram till 1 juni 2021 Kilafors Herrgård.

Kontakter:
Kent Modin, VD Gävletravet 070-365 95 55
Madeleine Dahlström, VD Sodar Business Value AB (Gävle Live) 072-577 31 64

Gävle Live

Gävle Live

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK