Dagens datum:

•••••

Sökmotoroptimering av er hemsida med Yodo CMS och Precis Reklam

Sökmotoroptimering av er hemsida med Yodo CMS och Precis Reklam

Sökmotoroptimering av er hemsida

Publicerad: 24/11, 2019 av Joe Formgren

Ert företags synlighet på webben har aldrig varit viktigare än nu. Syns du inte så finns du inte. Det är därför helt nödvändigt att ett företag förstår vad sökmotoroptimering (SEO) innebär och hur ni kan arbeta med det. Om ni involverar SEO redan från start i er marknadsföring så kommer ni garanterat att ha en större chans att lyckas jämfört med era konkurrenter.

Sökmotoroptimering handlar inte bara om att driva trafik till er webbplats utan den viktigaste målsättningen och det huvudsakligt fokus skall vara att få rätt trafik till rätt landningssidor på er webbplats. Det är ju bra med fler besökare till er hemsida men håll med om att det är ännu bättre om de kommer direkt till er kampanjsida och bestäler er vara eller tjänst eller kanske anmäler sig till ert evenemang?

Vi på Precis Relam har mycket god kompetens inom sökmotoroptimering och konvertering. Dessutom en stor resurs genom att vi inkluderar nyhetstjänsten SvenskPress.se i samarbetet med våra kunder. Vi arbetar hela tiden med att förbättra systemen och därigenom våra kunders men även vår egen synlighet på webben. Vi kan även hjälpa dig att öka rätt trafik till din hemsida där strävan blir konvertering vilket blir påföljden av att dina besökare inte vänder i dörren!

Kontakta oss på info@precisrelam.se eller ring 026-511 000 om ni vill synas och göra fler och bättre affärer på webben.

Precis Reklam i Gävle arbetar med sökmotoroptimering genom Sveriges smartaste CMS och publiceringsplattform Yodo och nyhetstjänsten SvenskPress.se
Precis driver även den nationella presstjänsten Presstjänst.se
samt nationella webbyrån SvenskWebbservice.se

För mer information se:
www.precisreklam.se
www.yodo.se
www.svenskpress.se
www.presstjanst.se
www.svenskwebbservice.se

Sökmotoroptimering som populärt kallas SEO kommer från engelskans Search Engine Optimization. Det är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökning i olika sökmotorer.
Då rangordningen av webbsidor sker automatiskt genom algoritmer är uppdraget att optimera den bedömning av våra kunders webbsidor som sökmotorerna gör genom att genomföra förbättringar och justeringar i de faktorer som algoritmerna tar hänsyn till.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK