Dagens datum:

•••••

Ta din hälsa i dina egna händer!

Publicerad: 1/2 av Lena Moberg

Ditt välbefinnande är ditt ansvar. I ett stressat toxiskt samhälle är det tydligt att våra folksjukdomar ökar. Varför blir människor sjukare hela tiden? Trots att vi äter mer mediciner, lägger mer pengar på forskning och har mer utbildad vårdpersonal. För att hålla kroppen frisk behövs mer resurser inifrån. Mer än vad vi får från vår dagliga mat. Vi behöver tillskott av antioxidanter, enzymer, tarmbakterier, fibrer med mera för att kroppen ska orka stå emot infektion, inflammation och stress.

Vad kan vi göra?

Det räcker inte med att bara äta bra mat om matsmältningen och tarmen är stressad och fungerar dåligt. Det behövs en lösning som kan täcka upp för både bristen på näring i maten och matsmältningsorganens ineffektivitet.

 

AB Naturens ALLÈ

Vi har länge hjälpt människor att ta sin hälsa i sina egna händer. Nu i andra generationen. Kroppen är fantastisk om den får rätt förutsättningar och rätt byggstenar. Idag lever vi i ett ”quick-fix” samhälle där allt ska gå så fort. Det har satt spår även i synen på vår hälsa. Ofta dämpar vi bara symptomen istället för att titta på helheten och hjälpa kroppen från insidan. Allt är en helhet, vi måste börja behandla kroppen utifrån ett större grundläggande perspektiv för att kunna förebygga ohälsa.

Titta gärna på denna korta video: https://www.youtube.com/watch?v=cZajO7oI9MA

 

Du är också välkommen att höra av dig för mer information antingen via mail eller telefon.

info@pm-topteam.se

070-519 87 90

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK