Dagens datum:

•••••

Undvik coronaviruset genom att köpa mat online

Publicerad: 17/3, 2020 av Christian Lundqwist

Det finns mycket osäkerhet i världen just nu pga. av Coronaviruset och vi alla ombedes stanna hemma så mycket som möjligt och undvika folksamlingar med mer än 5 personer. Det finns inte så himla mycket att göra för att förhindra spridningen utom att stanna hemma och hålla sig undan främmande människor i dagsläget. 

Att gå till mataffären kan vara en sak som många nästan motvilligt gör och än mer åka till stormarknader där det är mycket folk är något de allra flesta håller sig borta ifrån. Något som jag verkligen förespråkar är att köpa mat online, på så sätt slipper man all närkontakt med människor och kan dessutom sitta lugnt och stilla hemma och beställa det man vill ha. Utbudet är också lika stort, om inte större än de lokala butikerna. Som en stormarknad på nätet skulle man kunna säga. 

Betalning sker via kreditkort, Swish, Trustly eller Klarna, i alla fall hos de flesta matbutikerna på nätet. Det finns flera bra sätt att handla mat på nätet, antingen kan man köpa en färdigpackad matkasse eller så kan man handplocka exakt det man vill ha. När jag handlar mat online använder jag olika jämförelsetjänster för att hitta de butiker som har bäst erbjudanden just nu och som har hemleverans hem till mig. 

Just nu är det ganska högt tryck på leverantörerna då dessa tjänster har fått ett riktigt uppsving pga. av gällande läge men vanligtvis så får du din mat inom 1-3 dagar. Leveransen kommer i bilar med kyl och frysutrymme så du behöver inte oroa dig om att maten kommer att vara dålig.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK