Dagens datum:

•••••

Välbesökt höstmässa på Caravan & Marine i Valbo

Publicerad: 22/9, 2019 av Joe Formgren

Helgen den 21-22 september var det helgöppet hos oss Caravan & Marine i Valbo med utförsäljning av årets demoexemplar av husbilar och husvagnar samtidigt som det var premiärvisning för flera av 2020 års nyheter.

– Det här är en kul tradition som hållit på i mer än 20 år, berättar Annelie Holm-Eklöv. Dessutom verkar det som intresset ökar år från år. Det här är vår egen mässa som alltid sker helgen efter den nationella mässan i Elmia, där vi f.ö. också brukar vara med.

Hela gården och hallen var välfylld med både nya och begagnade husbilar och husvagnar samt massor med campingintresserade gäster från både när och fjärran förstås. Det bjöds på både fika och varmkorv.
– Vi har faktiskt inte koll på hur många hundra korvar det går åt under helgen, skrattar Anders. Men det är i alla fall nästan lika många som gäster så det är många - och mycket uppskattat!

I den välfyllda campingbutiken finner man massor av fritidsprylar och naturligtvis campingtips i mängder. En nyhet för i år är att man blivit utsedd till Premium-dealer av Kama Fritid, en av Sveriges största grossister av fritidsartiklar.
– Det här är den fjärde butiken i landet som blir det och dessutom den första norr om Dalälven, berättar Ronny Gustafsson som var på plats från Kama Fritid. Vi har ju det mesta inom tillbehör till husvagnar och husbilar och när vi nu kör nationella kampanjer så kommer våra erbjudanden även att finnas på lager här.

Förutom höstmässan så håller Caravan & Marine även en årlig mässa på våren samt att man på senare år även startat en uppskattad helgaktivitet i samband med trettondagshelgen. Med andra ord en riktigt tidig men uppskattad uppstart på den stundande campingsäsongen.

För mer information se http://caravanmarine.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK