Dagens datum:

•••••

Precis lanserar digital mötesplats.

Precis lanserar digital mötesplats.

Välkommen till näringslivets nya digitala mötesplats

Publicerad: 9/10, 2018 av Joe Formgren

Vill du knyta nya kontakter, träffa andra företagare och beslutsfattare men tiden räcker inte till? Då är du välkommen till näringslivets nya digitala mötesplats www.effectplus.se

Det är en helt ny publiceringsplattform som webbyrån Precis Reklam har tagit fram på uppdrag av affärsnätverket effect plus+ där man enkelt kan söka kontakter, tjänster och marknadsföra den egna verksamheten.
– Men nu vill vi också öppna upp den här tjänsten för alla, berättar Joe Formgren som varit med och utvecklat plattformen. Vi erbjuder alla de som vill vara med och utveckla näringslivet i regionen att kostnadsfritt testa flera nya och smarta sätt att kommunicera med varandra, företagare och beslutsfattare i regionen.

När man registrerat sig och sin verksamhet kan man som användare publicera nyheter, evenemang, erbjudanden och videos men även kommentera övrigas inlägg. Dessutom kan man starta diskussionstrådar, tagga personer i inlägg och även hålla egna privata konferenser online.
– Vi har genom åren arbetat med att erbjuda företag både kontakter, kunskaper och möjligheter att ha kul tillsammans, säger Nalle Rydstrand på effect plus+. Eftersom temat var just ”Digitalisering” på vår senaste kryssning känns det extra kul att nu kunna erbjuda våra medlemmar men även övriga näringslivet att vara med i den här tjänsten.

Man kan ha med valfritt antal personer från respektive företag och verksamhet. Alla som vill kan på något sätt vara med och publicera, diskutera och delta i forumet. Det är bara att registrera sig för att ta del av innehållet, gemenskapen och delta i näringsrika diskussioner.
– Tjänsten är helt kostnadsfri att använda och man ingår inte något kommersiellt avtal i någon form, hälsar Joe. utvecklingen sker hela tiden och vi är mycket lyhörda för användarnas frågor och önskemål.

Tjänsten baserar på publiceringssystemet Yodo CMS och dess Intranät. Det innehåller förutom funktionerna ovan även Chatt och InMail och fungerar lika bra i mobil och läsplattor som på datorn. Vissa av funktionerna kommer att vara förbehållna den premiumversionen som lanseras till årsskiftet.

Så här går du med i www.effectplus.se
Klicka på "Bli medlem" så går du in och skapar enkelt ett personligt konto.
Lägg därefter upp ett foto och komplettera med en kort presentation samt intressen under Mina sidor/Kontoinställningar.
Sedan kan du lägga till ert företag/verksamhet längst ned på sidan effectplus.se/kontoinstallningar

Bildtext: Stefan Wennberg, Henrik Dahl och Emanuel Golabiewski från webbyrån Precis Reklam har tillsammans med Joe Formgren utvecklat den nya digitala mötesplatsen effectplus.se

För mer information om tjänsten effectplus.se kontakta
Joe Formgren
070-679 79 00
joe@formgren.com

För mer information om affärsnätverket effect plus+ kontakta
Nalle Rydstrand
070-510 50 50
nalle@effectplus.se

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK