Dagens datum:

•••••

Välkommen till StyrelseAkademien.

Välkommen till StyrelseAkademien.

Välkommen till StyrelseAkademien

Publicerad: 27/1, 2021 av Kjell Gunnarsson

Välkommen till nytt intressant verksamhetsår. Inledningen på året är till stor del digital precis som 2020 avslutades men vi hoppas att vi kan se ett slut på pandemin så vi kan ses igen. Kanske kan vi få hjälp av vaccineringen framöver. Hursomhelst pågår en hel del planering för att det ska bli ett bra och intressant år för er som är och vill bli medlemmar i StyrelseAkademien.

Lite om vad som är på gång:
Under 2021 ska vi besöka alla våra Företagarföreningar i länet, digitalt eller med fysiska möten, vi ska delta i näringslivsträffar tillsammans med våra kommuner och vi jobbar vidare med våra kvinnliga nätverk i syfte att få fler jämställda styrelser.

På utbildningssidan har vi ett stort antal on-line utbildningar att välja på. Certifieringsutbildningen Rätt fokus går på flera olika datum under vintern/våren och det är bara att anmäla sig till det datum som passar bäst. Ökat fokus Strategi för styrelser är en annan intressant utbildning som går on-line, två halvdagar den 23 och 24 mars. Den tids- och kostnadseffektiva styrelseutbildningen Insikt i styrelsearbete planeras i april och maj men kan också ges på förfrågan på överenskommen tid. Den 5 och 6 maj kör vi ordförandeutbildningen. Vi planerar också för en styrelseutbildning med inriktning på ekonomi.

Det finns ett uppdämt behov att träffas fysiskt över en lunch eller en fika och det finns flera nätverksträffar om ligger på vänt. T ex vill vi träffa Patrik Falck som är var vår nominerade till Guldklubban 2020. Han ska bl a berätta om vad som utmärker en bra fungerande styrelse. Andra planerade nätverksträffar är tillsammans med våra partners Bilmetro, SEB, Dospace och det kommer flera. Mer information om träffarna kommer efter hand.

Hör gärna av dig om du ochså vill bli medlem och har någon idé om verksamheten för 2021. Det kan vara en träff, en utbildning eller något helt annat.

Håll i och håll ut, vi ses!

Hälsningar
Kjell Gunnarsson, verksamhetsledare
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
076-0513581
http://www.styrelseakademien.se/gavleborg

PS. Medlemsskap endast 1600:-/år inkl. moms.

Bildtext: Bilden från när StyrelseAkademien Gävleborg tillsammans med samarbetspartnern Clockwork bjudit in Ulrika Spåls, VD för StyrelseAkademien Sverige för att ge sin syn under en nätverkslunch i Clockworks lokaler i centrala Gävle fredag den 25 september 2020.
Läs artikeln här https://foretagsbladet.se/articles/view/styrning-och-forandringsledning-nu-och-i-framtiden

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK