Dagens datum:

•••••

Växt & Miljödesign förgyller Karlholm Strand

Publicerad: 7/3, 2019 av Göran Svensson

Växt & Miljödesign gjorde i dagarna en mindre grön installation på restaurangen i natursköna Karlholm Strand beläget i Tierps kommun.
– Inga jobb är för små eller stora för oss när det gäller att skapa en grön och skön miljö, säger Göran Svensson på Växt & Miljödesign i Gävle. Kontakta oss gärna för kostnadsfri rådgivning för er växtinredning.

Om Växt & Miljödesign:
Växt & Miljödesign i Gävle erbjuder försäljning, uthyrning och skötsel av företagsväxter i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna.

Växtinredning
Företagsväxter / Kontorsväxter
Levande och skötselfria gröna krukväxter för alla miljöer. Blommor på kontorsväxter är alltid uppskattat. Vi kan hjälpa Er med de flesta förekommande behov när det gäller blommor, inredningsväxter samt planteringar, både inne och utomhus. Överlevnadsgaranti. Vi besöker era lokaler och ger er ett kostnadsfritt prisförslag på inredningsväxter. Även finansiering av större eller mindre inköp.

Ta vara på växters fulla potential
Tänk på vilken miljö du fungerar bäst i, finns där gröna växter, behaglig luft, harmoniskt ljus? Växter har ett brett användningsområde, vi på Växt & Miljödesign i Gävle AB hjälper dig att ta fram dina lokalers fulla potential igenom växtinredning ­ från grått till grönt! Lite mera grönt ger mycket bättre luft och ljus i era arbetslokaler. Växter har en positiv verkan på människors välbefinnande, inspiration och prestationsförmåga.

Växtinredning ­- vårt erbjudande
Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning för er växtinredning. Tillsammans tittar vi på era önskemål och era behov. Du kanske vill skapa naturliga rum, dämpa ljud, lyfta vissa områden eller förstärka ditt varumärke – oavsett vilket så kommer vi med inredningsförslag och en offert som passar både dina behov och din budget. Vi har kunder som hyr växter för ett event eller en fotografering, en dag eller en vecka. Vi har kunder som köper inredningen av oss, både själva inredningsförslaget, växter och krukor. Men de flesta av våra kunder hyr under en längre tid och låter oss sköta, vattna och ta hand om växterna. I alla våra skötselavtal ingår 100% växtgaranti dvs. vi byter till likvärdig växt om växten förlorar sitt prydnadsvärde.

För mer information se:
http://vaxt-miljo.com

Göran Svensson
VD / Ägare
E-post: goran@vaxt-miljo.com
Tel: 070-374 64 66

Göran Svensson, ägare och vd av Växt & Miljödesign i Gävle.

Göran Svensson, ägare och vd av Växt & Miljödesign i Gävle.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK