Dagens datum:

•••••

Webbinarium om Yodo hemsidor och nya funktioner med databas

Publicerad: 29/9, 2020 av Joe Formgren

Tisdagen den 29 september kl. 10.00 så hölls ett digitalt utvecklingsmöte om Sveriges kanske smartaste publiceringssystem för hemsidor Yodo CMS. På mötet deltog både utvecklare och användare.

Deltagarna fick en minigenomgång av systemets arkitektur samt en liten förevisning om Yodos Intranät och de helt nya funktionerna för formulär och databaser samt hur enkelt man kan skicka nyhetsbrev från tjänsten.

– Det var riktigt kul att kunna presentera systemet på det här sättet, sade Joe Formgren, medutvecklare av systemet på Precis Reklam som höll i webbinariet. Det här är ju ett fantastiskt sätt att kunna samlas runt ämnen och hålla möten i dessa tider. Det märks att intresset för att digitalisera sin verksamhet och kunskapen om hur man kommunicerar effektivt i flera kanaler har ökat rejält.

– Vår hemsida fungerar bra och är optimerad även för mobil och platta. Sedan var det intressant att Yodo är kompatibelt med Fortnox. Vi använder ju det programmet för bokföringen. Likaså att man kan bygga ut Yodo som man själv vill ha det på hemsidan.
E-handeln skulle vi kunna integrera mer då vi har leverantörer som kunden kan beställa direkt hos redan idag.
Jan Lewrén, försäljningschef
Caravan & Marine
https://caravanmarine.se

– Ny kunskap var att Yodo kan kopplas ihop med t.ex Fortnox. Det bästa med vår hemsida är att den fungerar bra för synskadade att komma åt alla saker och att den är snygg!
Michael Larsson 
Insyn Scandinavia AB
http://insyn.se

Yodo CMS är marknadens smartaste publiceringssystem som enkelt ger dig möjlighet att administrera och även bygga professionella hemsidor oavsett tidigare erfarenhet och kunskaper. Yodo är en prisvärd molnbaserad publiceringsplattform som erbjuder mängder av funktionella och lättadministrerade tilläggsmöjligheter. Koppla på moduler som intranät, nyhetsbrev, webbshop, diskussionsforum, digital signage och allt annat som ni kan önska av en modern smart kommunikationsplattform.

För mer information om Yodo se: https://yodo.se
Några hemsidor som är byggda i Yodo CMS: https://yodo.se/referenser

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK