Seniorporten

Dagens datum:

•••••

Om affärsnätverket effect plus+

effect plus+ skapar relationer som ger effect

effect plus+ satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshops samt resor kombinerade med gemensamt arbete bildar grunden.

Som medlem har du exklusiv tillgång till vår hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Där kan du marknadsföra egna aktiviteter, rabatter, events och specialerbjudanden - direkt ut till medlemmarna. Informationen som publiceras där kommer även ut på veckobrevet.

Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Du knyter de kontakter du har nytta av. Du skapar dina nya affärsrelationer. Du träffar människor du kanske aldrig skulle mött annars. Svårare än så behöver det faktiskt inte vara.

Alla affärer bygger på goda relationer, det vet vi ju alla. Därför kanske det känns en smula genant att presentera en gränslös mötesplats i Gävleborg som något nytt.

Men så är det faktiskt.

 

Tillsammans gör vi effect

Nätverk, klubbar, föreningar, företag och organisationer.

Alla försöker vi locka varandra till aktiviteter, kundträffar, resor och föredrag. Arrangemang som kostar arbetstid och energi. Och där vi aldrig säkert vet vad det leder till.

effect plus+ är ett nätverk som sticker ut i konkurrensen - och det av många skäl.

Hos oss är till exempel alla välkomna att vara med. Det handlar förstås om företag och dess entreprenörer, men likväl om kommuner, landsting, föreningar samt representanter för kyrka, idrott och kultur.

I vårt nätverk finns bredden, från regionens största koncernbolag till soloföretagaren, från den kommunalanställde till ledaren i idrottsklubben. Om du är chef eller medarbetare spelar heller ingen roll. Det är individerna och deras längtan att utvecklas som bildar grunden till effect plus+.

Bakom våra arrangemang och de frågor vi tar upp finns inget särintresse eller dold agenda. effect plus+ jobbar enbart för medlemmarnas bästa, för allas möjlighet att bredda sina kontakter och ha nytta av varandra.

I affärsnätverket effect plus+ vill vi stärka och roa varandra, inte oroa. Vi är säkra på att Gävleborg är en region som behöver samarbete, inte revirtänkande eller rädsla för konkurrens.