Dagens datum:

•••••

Norrlands största mässa AOUM

Publicerad: 18/1

Datum: 1/4, Tid: 09:00, t.o.m. kl. 17:00

Den 4 april 2019 fyller vi Göransson Arena med en mängd representanter/utställare från företag, utbildningsanordnare och myndigheter, se www.aoum.nu.

Lagom till sista ansökningsdag för högskolor och universitet, Yrkeshögskolan och gymnasiala yrkesutbildningar finns det möjlighet för besökare att inspireras, vägledas och motiveras till studier eller ett nytt jobb. Mässan är till för att vägleda i en uppsjö av studier och karriärmöjligheter. Vi räknar med ca 2000 besökare av olika karaktär, ungdomar, hr folk, företagare, myndigheter och beslutsfattare. Ambitionen är att mässan anordnas vartannat år, så passa på att vara med i år!

Vi har även lyckats att anlita Alexander Pärleros som har framgångspodden med 2 miljoner lyssanare per månad och Hanaw Rashid social media strateg att föreläsa på mässan. Trycket att delta på mässan har varit enastående vilket gjort att alla 44 monterplatser är slutsålda 3 månader innan mässan går av stapeln. Vi har fått frågan av företag om det finns en möjlighet att gå in som sponsor vilket vi har sagt ja till.

De som vill synas, informera, samverka och påverka är det här man skall vara. Finns intresse av att bli sponsor kontaktar ni mig så hjälper jag er med detaljerna.
teddy.markstrom@sandviken.se, 0708-671360

Sista anmälningsdatum (2019-03-24) är passerat, och det går därför inte längre att anmäla sig.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar