Dagens datum:

•••••

Gävles billigaste kontorsplats

Publicerad: 17/1, 2020 av Joe Formgren

Är du distansarbetare, frilansare eller enmansbolag som inte har, eller vill ha något traditionellt kontor att gå till? Men vill ändå ha ett nätverk omkring dig och en plats där du känner dig som hemma - när du jobbar. Då är du välkommen till Coffice på Templet. En kombinerad arbetsplats och möteslokal med kontorsplatser i centrala Gävle där du kan arbeta varje dag eller endast när det passar dig. Belägen endast 300 meter på perrongen från Centralstationen och busstationen samt att lokaltrafiken har hållplats på Muréngatan utanför porten.

Templet är lika delar arbetsplats, kreativ mötesplats och sambandscentral. Här kan man arbeta, knyta kontakter, boka kundmöten i konferensrum eller träffas i sköna avslappnande mötesmiljöer i en av Sveriges trevligaste samlingslokaler, utrustad med flera olika mötesrum. Du behöver ju inte hyra ett helt eget kontor. Hyr den plats du behöver, när du behöver. En del kallar det Coworkingplatser eller Hot desking. Vi kallar det för Coffice på Templet. Ni kan hyra in er för en dag eller löpande månadsvis utan bindande kontrakt i övrigt. Med Flexplats för 995 kronor i månaden så kan du arbeta och möta kunder i ett flertal olika trevliga möteslokaler i Templet.

En vanlig trend har ju blivit att man kan sitta på ett café och jobba eller träffa kunder. På Coffice i Templet tar vi det ett steg till. Förutom att det blir mer ekonomiskt och effektivt så får du dessutom tillgång till kontorsplats och samtidigt en kreativ mötesplats där allt annat som behövs för att din arbetsdag skall fungera ingår. I en skön miljö där det även blir lätt att trivas, arbeta och att knyta nya kontakter. Även nätverkandet blir en stor fördel med Coffice på Templet då även medlemsskap i affärsnätverket effectplus.se ingår. Med fina möjligheter till egen marknadsföring genom PR och olika evenemang.

Här kan du alltså korttidshyra en egen kontorsplats eller vara flexibel och sätta dig där det passar just för dagen. Ensam för att jobba i fred, tillsammans med kunder och kollegor eller för att träffa kunder enskilt i nya spännande möten. Du får tillgång till alla lokaler i Templet sju dagar i veckan dygnet runt och inte bara normal kontorstider*. Om något rum är upptaget finns det alltid något annat ledigt. Den som vill ha en riktigt flexibel arbetsplats får alltså alla möjlighet att flytta runt. En del vill kanske bara byta utsikt, andra skall in i möten och någon vill sitta i fred helt själv.

För hyran från 995 kronor i månaden ingår ett antal mötesrum i olika storlekar, gemensam skrivare och flera kaffebryggare liksom Wifi och blixtsnabb fiber ut på internet. Inredningen i den charmiga byggnaden från 1923 innehåller förutom en intressant historia, massor av möjligheter för dig som modern företagare. Lokalerna är varsamt rustade och ny el samt fast fiber drogs i hela fastigheten 2010. Miljön är hemtrevlig och inbjudande. Förutom ändamålsenliga arbetsplatser så finns det många sittvänliga arbetsbord, sköna fåtöljer i olika sittgrupper och oxblodsfärgade Chesterfieldsoffor i härlig Loungemiljö.

Välkommen att besöka oss se hur du och kanske någon kollega skulle trivas i Ateljén, Caféet, Loungen, Loftet, Källarvalvet, Konferens Kryptan och i receptionen eller stora Riddarsalen. Mat och fika förvarar du i Pentryt eller Köket. Minikonferensen Kajutan öppnar åter inom kort.

PRISER

Dagplats 295 kr/dag
Snabb Wifi, garanterad sittplats och tillgång att arbeta och mötas i alla öppna lediga lokaler förutom Ateljén. Inkl. kylskåp, micro och kaffebryggare. Dagplatsen ingår vid hyra av mötes- eller konferenslokal.

Flexplats 995 kr/månad
Snabb Wifi, garanterad sittplats och tillgång att arbeta i alla lediga lokaler förutom Ateljén ingår. Rumsbokning via kalender.

Skrivbordsplats 1495 kr/månad
Garanterad skrivbordsplats med hylla i Ateljén eller Receptionen samt tillgång till alla lediga lokaler i övrigt. Snabb Wi-fi, fast lina och skrivare ingår. Rumsbokning via kalender.

Kontorsplats 2495 kr/månad
Egen skrivbordplats i Ateljén med personlig hylla och skrivbord samt tillgång till alla lediga lokaler i övrigt. Snabb Wi-fi, fast lina, skrivare och postlåda/hantering ingår. Rumsbokning via kalender.

Moms tillkommer på priserna ovan.

För Flexplats, Fast plats och Kontorsplats ingår:
Access 24/7 via personligt kodad nyckel
Eget låsbart skåp för förvaring
Flertal kylskåp
Flertal kaffebryggare och vattenkokare
Microvågsugnar
Trevligt umgänge och välstädade toaletter
Halva priset vid bokning av mötes- och konferensrum vardagar.
Medlemsskap ingår i effectplus.se för nätverkande, PR och marknadsföring genom att sprida nyheter, erbjudanden och evenemang.

Adress: Muréngatan 14, Gävle
Parkeringsplatser enligt särskild ök.
Avtalen är löpande månadsvis och kan sägas upp utan ytterligare bindningstid.

För mer information se http://mediatemplet.se/coffice-pa-templet
Varmt välkomna med er förfrågan.
Er kontaktperson finner ni här
http://mediatemplet.se/pages/view/personal

Just nu:995:-Ord. pris: 1 495:-Exkl 25% moms.

Jag vill ta del av detta erbjudande!

Fyll i dina kontaktuppgifter och klicka på "Skicka", så kontaktar vi dig angående detta erbjudande så snart vi kan!

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK