Dagens datum:

•••••

Om affärsnätverket effectplus.se

Medlemsskap och samarbete med effectplus.se

Affärsnätverket effectplus.se arbetar med samverkan och påverkan. Alla med intresse för näringslivet och ett bra företagsklimat får vara med. Varmt välkommen och bjud gärna in dem du känner. Verksamheten startades i Gävle och har en startk regional förankring. Medlemmar är dock välkomna från hela landet och vi ser gärna samarbetspartners som vill bli effectambassadörer och kontaktpersoner samt administrera effectplus.se på sin hemort.


Vi arbetar med två effectfulla huvudinriktningar:

1. Samarbete med övriga nätverk och eventmakare för att stötta/medverka på deras evenemang med deltagare och PR samt rådgivning när detta önskas.

2. Erbjuder plattformen www.effectplus.se som PR-maskin till regionens största nätverk. Presstjänsten och nyhetsbyrån SvenskPress.se ingår i medlemskapet och samarbetsavtal.

Bas medlemsplats

Kostnadsfritt (30 dagars fritt prova på premiummedlemsskap ingår från start)
Alla får vara med. Ni kan registrera både er personligen och ert företag.
Ett antal förmåner, erbjudanden och evenemang ingår. Vissa begränsningar när det gäller att publicera egna inlägg i systemet.

Premium medlemsplats

En företagsplats: 295:- per månad inkl. ett personligt medlemsskap. Publicera obegränsat med nyheter, erbjudanden och evenemang samt videos om er verksamhet.
Fullständiga PR-funktioner och VIP-behöriget till alla förmåner, erbjudanden och evenemang.
Nyhet! Ni kan vara flera registrerade medlemmar från varje verksamhet (samma juridiska person) som publicerar nyheter, erbjudanden, evenemang och videos.
Undantaget offentliga förvaltningar och bolag där det är av vikt att det tydliggörs vem som är avsändare och vilken avdelning den är knuten till.
Avtalen tecknas kvartalsvis med en månads uppsägning.
Medlemsplatsen kan faktureras årsvis om detta önskas. Priser exkl. moms.

Premium Plus abonnemang

Nyhet! Vi hjälper er att formulera, publicera och distribuera en nyhet i månaden från er verksamhet i flera kanaler som når tusentals läsare för endast 995:-/mån. inkl. effectmedlemsskapet.
Har ni någon intressant nyhet att berätta från er verksamhet som vi kan skicka till tusentals företagare och beslutsfattare redan nästa vecka.
Det kan vara någon någon ny på jobbet, ny intressant produkt eller vass modell? Hör av er så snart som möjligt så fixar vi det!

Välkommen att registrera dig här >>


Den digitala plattformen effectplus.se är en digital mötesplats för näringslivet och är en komplett PR-maskin för att publicera Nyheter, Evenemang och Erbjudanden till regionala företagare och beslutsfattare. Hör av er till oss om ni vill arbeta med effectplus.se i er region.

Era Nyheter syns och är sökbara i effectplus.se samt nyhetstjänsterna SvenskPress.se och YodoNews.se vilka ingår i samarbetet.

• Samma nyheter publiceras automatiskt i flera nättidningar som bl.a Företagsbladet och Gestrike Magasinet m.fl.

• Nyheterna distribueras i Nyhetsbreven från effectplus.se och regionala webbtidningar som Företagsbladet. Till mer än 4000 företagare och beslutsfattare varje vecka.

• Era Evenemang syns och är sökbara i Näringslivskalendern i effectplus.se samt nättidningarna genom nyhetstjänsterna SvenskPress.se och YodoNews.se.

• Även Erbjudanden publiceras automatiskt i flera nättidningar som bl.a Företagsbladet och Gestrike Magasinet m.fl.

• Evenemangen distribueras också i Nyhetsbreven från effectplus.se och Företagsbladet och Gestrike Magasinet. Till mer än 4000 företagare och beslutsfattare varje vecka!

• Möjlighet att distribuera Videos publicerade via YouTube och Vimeo genom effectplus.se hemsida och nyhetsbrev.

 

Detta ingår i Premium medlemsavtal liksom samarbetsavtal

• Premiumversion med alla funktioner i den digitala plattformen www.effectplus.se

• Möjlighet att marknadsföra era tjänster, produkter, evenemang och personal i flera olika kanaler automatiskt genom SvenskPress.se

• Tillgång till Medlemsmatrikeln med möjlighet till flera former av kontinuerlig dialog med alla medlemmar

• Kampanjer och erbjudanden

Medlems- och partneraktiviteter som föreläsningar, utställningar, frukost- och lunchträffar, afterwork m.m.

• Exklusiva erbjudanden från våra strategiska partners som fri entré, förmånliga biljetter etc.

Samarbete med andra regionala nätverk och deras träffar.

Miniutbildningar i plattformen, PR och hur man skriver och publicerar nyheter.

• Era evenemang publiceras även i Näringslivskalendern i Företagsbladet.

Veckans nyhetsbrev så att ni kan publicera och även ta del av alla möjligheter som er medlemsplats innebär.

• Kontakter, kunskaper och kul!

 

Premium Plus medlemsavtal

• Förutom allt som ingår i Premium-avtalet obanså hjälper vi genom vår Presstjänst att formulera, publicera och distribuera er nyhet, erbjudande eller evenemang till hela vår regionala målgrupp.
För mer information om Presstjänst se https://presstjanst.se/priser

 

I dagsläget når vi mer än 1000 effectare fördelat på 165 medlemsföretag och organisation med veckans nyhetsbrev. Nyheter som automatiskt publiceras vidare via plattformen SvenskPress.se når 3000 företagare och beslutsfattare via Gestrike Medias nyhetsbrev.

Vi upprättar samarbetsavtal med verksamheter där bägge parter får stor och ömsesidig nytta av samarbetet. Vi erbjuder massor av kontakter, kunskaper och kul! Vad kan ni erbjuda som ger effect?

 

Kontakt för mer information om medlemsskap och samarbete >>

 

SvenskPress.se

I gott samarbete med bland andra:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK