Dagens datum:

•••••

Björn Mårtensson

Björn Mårtensson

Till Dig som planerar att sälja ditt företag!

Publicerad: 30/4, 2020 av Björn Mårtensson

Första rådgivningstillfället erbjuder jag kostnadsfritt till Dig som planerar att sälja ditt företag!

Jag är Företagsmäklare och Partner på TACTIC Företagsförmedling AB - Vi är en rikstäckande kedja som har kunder och kontor i hela Sverige. Vi vänder oss i första hand till ägare och entreprenörer med små och medelstora företag. Vi åtar oss både försäljningsuppdrag, köpuppdrag, uppdrag att värdera företag och anläggningstillgångar, upprätta diverse avtal, företagsrådgivning, etc. etc. Jag har ansvar för Gästrikland, Norra Uppland och Hälsingland. Mina kontor finns i Gävle på Muréngatan 14, i Hudiksvall; Håstaholmen 1 och i Edsbyn, Grånäs 122. Du når mig på bjorn.martensson@tactic.se och 070-568 30 52.

Startklar!
Jag vill berätta om vår nya tjänst som jag kallar för startklar. I arbetet som företagsmäklare har jag många gånger upptäckt att man skulle vilja att företagare som skall sälja sitt livsverk skulle ha kommit tidigare till oss. Inför en försäljning av sitt livsverk gäller det att verkligen gå igenom sitt företag och fundera på vilka åtgärder som behövs göras innan en försäljning. Det gäller frågor som:
Vad är det jag skall sälja ?
Vad får jag kvar när jag sålt mitt företag ?
Är företaget för beroende av mig som ägare och företagsledare ?
Hur skall jag göra för att mitt företag skall bli mer attraktivt för en köpare ?
Därför har vi skapat en tjänst som heter startklar. Den innebär att vi tillsammans med dig som säljare går igenom ditt företag och ser över vilka åtgärder som skall göras innan en försäljning allt för att du skall få bästa resultat vid en försäljning.

Kontakta mig så bokar vi en tid när vi träffas exempelvis på kontoret i Gävle, hemma hos dig eller kanske genom ett digitalt möte. Du får berätta om ditt företag och dina tankar. Jag berättar både om vårt sätt att arbeta i TACTIC, helt enkelt vår affärsmodell samt också om vår nya tjänst #Startklar#.

Varmt välkommen att höra av dig!

Med vänliga hälsningar

/ Björn Mårtensson

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK