Dagens datum:

•••••

Sökmotorer dominerar fortfarande över sociala medier

Stefan Wennberg

Skrivet: 28/11, 2018 kl. 11:57 av Stefan Wennberg

En undersökning har gjort för att se om det ligger i något i de förutsägelser som menar att de traditionella sökmotorerna håller på att dö ut på grund av att vi spenderar mer och mer tid på sociala medier. Men undersökningen visar att så är inte fallet, i alla fall inte än.

Alla åldersgrupper, till och med millennials, väljer en traditionell sökmotor framför sociala medier eftersom att de vill ha kontroll över informationen de söker, och för att veta var informationen kommer ifrån.

Läs mer om hur undersökningen gjordes och resultatet här!

Behöver ni hjälp med att skriva nyheter och skicka ut pressreleaser för bra SEO/sökmotoroptimering? Det är sällan man kan lösa uppgiften själv och det kan vara svårt att veta vart man skall vända sig beroende på budget, målgrupp och på vilka sätt man vill nå ut med sina nyheter. Då kan ni lugnt vända er till oss på Precis.

Kommunikationsbyrån Precis Reklam i Gävle lanserar nu en helt ny tjänst som heter just Presstjänst. Där hjälper de till med att formulera, publicera och distribuera både enkla nyhetsuppdateringar för hemsidor och officiella pressreleaser åt både mindre och större svenska företag samt organisationer men även utländska verksamheter som vill nå ut med sitt budskap på den svenska marknaden.  https://presstjanst.se/priser

Svara på ämne

Svar till ×

Svara på ämne

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK