Dagens datum:

•••••

Precis Reklam skapade ny hemsida åt Mångfaldspriset Gävleborg.

Precis Reklam skapade ny hemsida åt Mångfaldspriset Gävleborg.

Hemsida till Mångfaldspriset

Publicerad: 4/4, 2019 av Stefan Wennberg

Vi på webbyrån Precis Reklam i Gävle fick den stora äran att bistå StyrelseAkademien och övriga samarbetspartners med en hemsida till Mångfaldspriset!

Mångfaldspriset Gävleborg skapades 2018 i syfte att stimulera ökad mångfald i lokala företags- och föreningsstyrelser. Målgruppen är företag och föreningar med säte i Gävleborg och/eller med tydlig närvaro i Gävleborg – med dess styrelser och valberedningar. Initiativtagare till Mångfaldspriset är StyrelseAkademien och Nordea iGävleborg samt Mellansvenska Handelskammaren.

Mångfaldsprisets hemsida ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Kika in hemsidan och läs mer om dom via länken nedan.

Skaffa en hemsida i publiceringssystemet Yodo. Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Besök mangfaldspriset.se »

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK