Dagens datum:

•••••

Veckans Gluggenmeny v2

Publicerad: 7/1 av Johan Björklund

Veckans Gluggenmeny v2

Måndag, 06/01
• ÖPPET I HEMSTA 11.30-13.00
• Biffstroganoff med ris G, L
• Spaghetti & köttfärssås L

Tisdag, 07/01
• Raggmunk med stekt fläsk & lingon
• Fläsk med löksås & kokt potatis G, L
• Från 10.30 Biff Greta med tärnad potatis L
• ENDAST BUFFÉ I HEMSTA: Fläskfilé med timjanrostad potatis & chilibea G, L
• Varm veg: Raggmunk med brynt svamp & lingon

Onsdag, 08/01
• Köttbullar med stuvade makaroner
• Stekt falukorv med stuvade makaroner
• Från 10.30 Fläskfilé med het tomat,- örtsås, grönsaker & stekt potatis G, L
• Kyckling med krämig gräddsås, wokgrönsaker & ris G, L
• ENDAST BUFFÉ I HEMSTA: Stekt laxfilé med dillsmör & kokt potatis G
• Varm veg: Halloumi med wokgrönsaker & pasta

Torsdag, 09/01
• "Skomakarlåda", Färsbiff med baconsås & potatismos G, L
• Kotlettrad med vitlökssås & potatisgratäng G
• Från 10.30 Basilikastekt fisk med sparris, soltorkade tomater & grönsaksris G, L
• ENDAST BUFFÉ I HEMSTA: Blomkålssoppa & fläskpannkaka med lingonsylt
• Varm veg: Blomkålsgratäng med pasta

Fredag, 10/01
• Fläskschnitzel med örtig bea & rostade rotsaker L
• Ugnsgratinerad falukorv med spaghetti
• Från 10.30 Köttbullar med gourmetsås potatismos G, L
• ENDAST BUFFÉ I HEMSTA: Färs,- vitkålsbiffar med gräddsky & rostade rotsaker
• Varm veg: Vitkålsbiffar med bbq-sås & rotsaker L
• Dessertbuffé ingår i buffén i Hemsta på fredagar

Fem sallader serveras varje dag på Gluggen Hemsta. De andra Gluggarna serverar fyra sallader, den vegetariska endast i Hemsta. Vår salladsmeny:

Grönsallader
1) Pepparlaxsallad med citrondressing G, L
2) Vitlöksmarinerad kyckling, bacon, parmesan, tomatdressing G, L
3) Fetaostsallad med Kalamataoliver, tomatdressing (Veg)

Pastasallader
4) Kyckling i sweetchili, majs, syrad lök & sweetchilidressing L
5) Chilikryddade räkor, sesamnudlar, tomatdressing Fetaost

Smaklig måltid och varmt välkomna!
https://gluggen.se/lunch

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK