Dagens datum:

•••••

Veckans Gluggenmeny v48

Publicerad: 23/11, 2020 av Johan Björklund

Måndag, 23/11
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Nötfärsbiff med len pepparsås och stekt potatis G,L
• Ugnskorv med senapskräm och persiljemos G,L
• Stekt panerad fisk med remouladsås och kokt potatis L
• ENDAST I HEMSTA: Hemlagad laxpudding med skirat smör G
• VEG: Wok med blandsvamp och grönsaker G,L

Tisdag, 24/11
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Raggmunk med stekt fläsk och lingon
• Korvstroganoff med ris G,L
• Schnitzel med champinjonsås och örtstekt potatis L
• ENDAST I HEMSTA: Tex mex biffar med salsa och potatisgratäng L
• VEG: Indisk böngryta med ris G,L

Onsdag, 25/11
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Timjanstekt kotlettrad med rotfruktgratäng och örtagårdsås G
• Pasta Carbonara L
• "Skomakarlåda" Färsbiff med baconsås och potatismos G,L
• Kycklingpaella med ris och grönsaker G,L
• VEG: Rotsakspytt med grönsaker och tomatsås G,L

Torsdag, 26/11
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Köttbullar med stuvade makaroner
• Rysk pytt i panna med nötfärs, kapris, pepparrot och rödbetor G,L
• Stekt panerad fisk med skagenröra och potatismos L
• ENDAST I HEMSTA: Gluggen lyxlasagne med lax
• VEG: Blomkålsgratäng med potatismos G

Fredag, 27/11
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Kycklingschnitzel med varm BBQ-sås och stekt potatis L
• Rotmos och fläskkorv L
• Köttfärsgratäng "Byggarlådan" med potatis G
• ENDAST I HEMSTA: Kyckling sweet and sour med ris G,L
• VEG: Tacokryddad vegfärsgratäng med potatis G

Lördag, 28/11
• BUFFÉ i Hemsta 11.00-14.00
• Alltid på buffén: Sill, gravad lax, pepparlax, köttbullar, prinskorv
• Skinkschnitzel med potatisgratäng, bea och bbqsås
• Chickybits och miniburgare med bröd och klyftpotatis
• Stekt panerad fisk med kokt potatis och remouladsås L
• Grädda dina egna våfflor med sylt och grädde

Mer info: gluggen.se/lunch

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK