Dagens datum:

•••••

Veckans Gluggenmeny v49

Publicerad: 30/11, 2020 av Johan Björklund

Måndag, 30/11
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Nötfärsbiff med len pepparsås & stekt potatis G, L
• Kycklinggryta med curry & ris G, L
• Stekt panerad fisk med krämig remouladsås & kokt potatis L
• ENDAST I HEMSTA Fiskgratäng med vitvinssås & potatismos G, L
• Veg: Hemlagade broccolibiffar i tomatsås med ris L

Tisdag, 01/12
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Raggmunk med stekt fläsk & lingon
• Lasagne al forno med nötfärs
• Schnitzel med rödvinssås & stekt potatis L
• ENDAST I HEMSTA Kyckling sweet & sour med ris G, L
• Veg: Gluggens vegetariska grönsakslasagne L

Onsdag, 02/12
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Kotlettrad med potatisgratäng & het tomatsås G
• Pasta med currykyckling L
• "Skomakarlåda", Färsbiff med baconsås & potatismos G, L
• ENDAST I HEMSTA Kycklingpaella med ris & grönsaker G, L
• Veg: Vegetarisk Oumphgryta med grönpeppar G, L

Torsdag, 03/12
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Köttbullar med stuvade makaroner L
• Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor G, L
• Stekt panerad fisk med skagenröra & potatismos L
• ENDAST I HEMSTA Gluggens hemlagade pannbiff med lök L
• Veg: Gluggens vegfärspytt med kapris, pepparrot & rödbetor G, L

Fredag, 04/12
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Kycklingschnitzel med dragonsås & stekt potatis L
• Isterband med stuvad potatis & rödbetor L
• Köttfärsgratäng "Byggarlådan" med potatis G
• ENDAST I HEMSTA Hemlagade kalvfärsbiffar med råstekt potatis & rödvinssky L
• Veg: Vårrullar med grönsaker & nudlar i sweetchili L

Lördag, 05/12
• Öppet 11.00-14.00 med varma, kylda & frysta matlådor
• Buffén pausad tills vidare på grund av rådande omständigheter
• Skinkschnintzel med stekt potatis, bea & bbq-sås L
• Stekt fisk med kokt potatis & remouladsås L
• Köttfärsgratäng "Byggarlådan" med potatis G

Mer info: gluggen.se/lunch

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK