Dagens datum:

•••••

Veckans Gluggenmeny v51

Publicerad: 14/12, 2020 av Johan Björklund

Ni vet väl att vi erbjuder Hemleverans till privatpersoner i Gävle med "omnejd"? Beställ matlådor här!

Måndag, 14/12
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Pannbiff med rödvinssås och stekpotatis G, L
• Kyckling lasagne med curry
• Stekt panerad fisk med krämig remouladsås & kokt potatis L
• ENDAST I HEMSTA Fläskytterfilé med grönpepparsås och stekpotatis G, L
• Veg: Chili sin carne med ris G, L

Tisdag, 15/12
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Raggmunk med stekt fläsk & lingon
• Spagetti med köttfärssås L
• Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor G, L
• ENDAST I HEMSTA Hemlagad pannbiff med salsa och potatisgratäng
• Veg: Pytt med svamp & grönsaker G, L

Onsdag, 16/12
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Kotlett i gräddsås med gröna ärtor & kokt potatis G, L
• Flygande jacob med kyckling, bacon och ris (EJ jordnötter) G, L
• "Skomakarlåda" med färsbiff, baconsås & potatismos G, L
• ENDAST I HEMSTA Levergryta med kokt potatis och lingon G, L
• Veg: Currystekt vegfärspytt med ananas & grönsaker G, L

Torsdag, 17/12
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Köttbullar med stuvade makaroner
• Fiskgratäng med hummersås och potatismos G, L
• Stekt fisk med skagenröra & potatismos L
• ENDAST I HEMSTA Ärtsoppa med pannkaka grädde och sylt
• Veg: Broccoligratäng med potatismos G

Fredag, 18/12
• BUFFÈ i Hemsta 11.00-13.30. Endast 79kr
• Schnitzel med champinjonsås & örtstekt potatis L
• Korvstroganoff med ris G, L
• Köttfärsgratäng "Byggarlådan" med potatis G
• ENDAST I HEMSTA Lax och saffransgryta med ris
• Varm veg: Vårrullar med grönsaker & nudlar i sweetchili L

Lördag, 19/12
• Öppet 11.00-14.00 med varma, kylda & frysta matlådor
• Buffén pausad tills vidare på grund av rådande omständigheter
• Skinkschnintzel med stekt potatis, bea & bbq-sås L
• Stekt fisk med kokt potatis & remouladsås L
• Köttfärsgratäng "Byggarlådan" med potatis G

Mer info: gluggen.se/lunch

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK