Dagens datum:

•••••

Komprimerad styrelseutbildning, Insikt i styrelsearbete

Publicerad: 10/10, 2019 av Redaktionen effectplus.se
Gäller t.o.m. 11/10, 2019

StyrelseAkademien erbjuder en kompakt och kostnadseffektiv variant av styrelseutbildning. Specialerbjudande till Gestrike Medias samarbetspartners och kunder liksom till medlemmar i effectplus.se

Utbildningen ger insikt om styrelsearbetets fyra huvudområden, styrelsens ansvar och regelverk, styrelsens kompetensbehov, styrelsens styrning och strategi samt styrelsens informations- och samhällsansvar.

Erbjuds som en öppen utbildning där alla som är intresserade kan anmäla sig på StyrelseAkademien Gävleborgs hemsida men erbjuds också till specifika grupper och kan anpassas utifrån beställarens behov.

Deltagarna ska efter genomgången utbildning fått en insikt om styrelsearbetet inom de fyra huvudområdena. Om fördjupning önskas rekommenderas certifieringsutbildningen Rätt Fokus som går i Hudiksvall den 8 och 15 november.

Målgrupp: Enskilda personer som är intresserade av att få en insikt i styrelsearbetets villkor och bolag eller andra organisationer som vill få en anpassad utbildning utifrån den egna organisationens behov.

Pris: För medlemmar i StyrelseAkademien 3 900 kr, övriga 5 200 kr. Anpassade utbildningar för företag och andra organisationer, enligt offert. Önskad gruppstorlek, 6–20 personer. Halvdag 4 tim.
Plats: Scandic Väst, Gävle

För anmälan och ytterliggare information: http://kalender.styrelseakademien.se/EventManagement/EventRegistration.aspx?id=4660dcc2-4bce-e911-8753-0050568d2e4c
Kjell Gunnarsson 076-051 3581
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se

Just nu:3 900:-Ord. pris: 5 200:-Exkl 25% moms.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK