Dagens datum:

•••••

Lär dig spela golf nu!

Publicerad: 23/4, 2019 av Johan Malmsten
Gäller t.o.m. 26/4, 2019

Vill du bli en golfare eller testa golf under proffessionell vägledning?

Vi erbjuder alla Effects medlemmar golfkurs dagarna den 24, 27 och 28 april. Vi håller då nybörjarkurs där du får introduktion i golfens grunder. Vi går igenom ettikett och säkerhet, svingteknik för kort och långa slag, puttning, närspel och bunker. Du lånar allt av utrustning av oss. Det mesta sker ute på banan eller driving rangen så glöm tråkig teorisal. Litteratur får du första kurskvällen den 24 april kl. 18.00.

Efter geomförd kurs har du de rätta grunderna för att börja träna och spela med redan etablerad kompis eller att vi kan hjälpa dig igång på banan. Sitter du eller din vän i rullstol då vi har ett specialfordon som med lätthet tar dig runt på rangen och banan. Du spelar på samma sätt som en person som har 100% funktion i benen. Bilen lånar du givetvis gratis under kursen och när du sedan börjar träna eller spela på egen hand.

Låter spännande eller hur! Och det bästa av allt, du behöver ingen tidigare erfarenhet för att bli med då det är bara att anmäla sig och bli med:-)

Vi har begränsat med platser därför är det först till kvarn som gäller.

Erbjudandet gäller alla Effectmedlemmar + en valfri person i tillägg (pris 1000 kr per person mot uppvisande av Effects medlemskort).

Blev du nyfiken, ring oss på 026-725 10 för din anmälan.smiley

Välkommen!

Just nu:1 000:-Ord. pris: 1 600:-Inkl 25% moms.

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK