Dagens datum:

•••••

Spela Golf på Älvkarleby Golfklubb i 2019

Publicerad: 21/1, 2019 av Johan Malmsten

Älvkarleby Golfklubb ligger ca. 25 minuter från Gävle centrum och vackert beläget intill Dalälven. Till oss kan du resa med bil, båt eller tåg om det skulle vara önskligt. Klubben har egen brygga 100 meter från klubbhuset. Vi har en 18 håls bana av park och hed karaktär där du med lätthet kommer ut alla dagar i veckan utan lång framförhållning med din bokning eller varför inte spontanspela. Vem vet om jag vill spela i nästa vecka? 

Vi har regionens största gräsrange men givetvis finns ockås mattutslag om du önskar det. Vill du träna puttning eller närspel har vi områden för det också. I restaurang "Älvan" erbjuder våra krögare allt från en enkel fika till luncher och alá carte för drop in gäster men också mindre eller större gruppbokningar.

Vill du övernatta erbjuder Älvkarleby Golfklubb lagom stora stugor och rum med sköna sängar för bra sömn efter en golfdag på banan och en god middag på restaurang "Älvan". Har du egen husbil eller husvagn har vi en av golfsveriges vackrast belägna campingar med utsikt över banan och Dalälven.

Klubben satsar bl.a. på handigolf/ paragolf sedan ett par år och kan erbjuda en handigolfbil för person med funktionsnedsättning i bl.a. benen. Bilen lånar du gratis för att prova golf, träna golf eller spela golf. Till säsongen 2019 kommer vi också att anskaffa två stycken självpeggande specialramper med mattor till vår range. Dessa kommer att göra det ännu lättare för funktionsnedsatta eller personer med svårigheter att böja sig att träna utan assistans.

Blev du intresserad av att spela hos oss och kanske bli medlem? Se vår hemsida www.alvkarlebygk.com eller kontakta oss för mer information info@alvkarlebygk.com eller 070-557 25 10.

Välkomna till Älvkarleby Golfklubb 2019

 

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar