Dagens datum:

•••••

Älvkarleby GK fortfarande öppen

Publicerad: 23/10, 2020 av Johan Malmsten

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Bli med i ett värdeskapande samarbete.

Är du fortfarande goglfsugen! Vi håller Älvkarleby GK och banan öppen så länge som vädret tillåter. Vi har öppet med grästee och sommargreener. Klubbhuset är öppet med självbetjäning av greenfee och möjlighet till att köpa kaffe. Restaurangen och shopen är officiellt stängda för säsongen.

Skulle det vara frost håller vi banan stängd fram till frosten släppt. Vi praktiserar nu bollränna då tidsbokningen är stängd.

Greenfeen är reducerade till:
Vard. ord pris 370 kr Nu 185 kr
Helg ord pris 450 kr Nu 225 kr

Välkomna till fin höst golf på Älvkarleby Golfklubb

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK