Dagens datum:

•••••

Älvkarleby Golfbana Öppen

Publicerad: 18/10, 2019 av Johan Malmsten

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Bli med i ett värdeskapande samarbete.

Trots de stor mängder regn som kommit den senast veckan håller vi banan öppen med grästee och sommargreener. Älvkarleby GK stänger banan först när frosten håller oss i ett fast grepp.

Restaurangen och shopen är stängda för säsongen men vi håller shopen inofficiellt öppen när vi är på kansliet såklart ( i huvudsak måndag till fredag). Klubbhuset är öppet med omklädningsrum och kaffemaskin, om kaffesuget skulle smyga sig på innan eller efter din runda:-)

Greenfeen är reducerade med 50% till 180 kr vardagar och 215 kr lördag och söndag. Detta kan inte kombineras med andra rabatter (Golfhäftet, Viasat kort eller liknande).

Vi tillämpar bollränna sedan 14 oktober och rangen är öppet som vanligt. På rangen kan du köpa bollar med vanligt bankkort. Golfbilar tillåts tillsvidare inte.

Välkomna till fin höstgolf på Älvkarleby GK

Kommentarer (1)

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Skriv en ny kommentar

Joe Formgren

Skrivet: 18/10, 2019 kl. 10:04 av Joe Formgren

Bra och kul att att du berättar vad som händer hos er. Titta hur snyggt Johan även klickat i Yodo News när han publicerat sin nyhet så att den syns i flera nyhetstjänster och nättidningar som bl.a  https://foretagsbladet.se/articles/view/alvkarleby-golfbana-oppen

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK