Dagens datum:

•••••

Älvkarleby Golfkubb

Publicerad: 12/5, 2021 av Johan Malmsten

Nu är det full rulle ute på Älvkarleby Golfklubb!

Värmen har kommit, gräset har fått vatten och medlemmar och gäster strömmar till!

Är du golfsugen och vill spela golf, kanske lära dig golf eller bara bli en bättre golfspelare? Vi har tre PGA tränare på plats, Cissi, Johan och Robban. Vi erbjuder kurser, läger och privatundervisning genom hela säsongen. Letar du golfprylar kan vi hjälpa dig med det mesta som du hittar i vår pro-shop!

Vi har lediga medlemskap med begränsat antal rundor men också obegränsat, med eller utan spelrätt. Är du intresserad av att bli medlem i en klubb där du kan spontan spela eller boka tider med kort framförhållning? Då skall du höra av dig till oss så vi får berätta mera.

Den 12:de maj öppnar restaurang ”Älvan” åter upp för á la carte. Hos oss får ni Älvkarleby kommuns bästa luncher. Efter en god middag, varför inte kolla med baren vad grabbarna har för god rom att servera tillsammans med en kopp kaffe och chokladtryffel eller vem vet, kanske med en vällagrad iberisk ost.

Restaurang ”Älvan” fick hösten 2020 pris för sin fantastiska mat i konkurrens med fler än 1000 golfrestauranger i Europa. Så missa inta att besöka Björn, Marcus och Pau i golfrestaurangen på Älvkarleby Golfklubb 25 minuter från Gävle centrum denna sommar!

För mer information se www.alvkarlebygk.com eller ring oss på 026-725 10

 

Välkomna till Älvkarleby Golkflubb

 

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK