Dagens datum:

•••••

Annonsera till alla företag i hela Gästrikland

Publicerad: 11/1, 2019 av Joe Formgren

Är er målgrupp alla företag och företagare i Gästrikland? Då är ni varmt välkomna att samarbeta med Företagsbladet. Gästriklands affärsmagasin är den etablerade kanalen som sedan 1991 har delats ut till alla företag i regionen flera gånger om året. Magasinet är kostnadsfritt och innehåller annonser men även redaktionellt material från företagen själva. Alla nummer publiceras även i sin helhet på internet.

– Hela idén bygger på samarbete, berättar Joe Formgren, grundare och ansvarig utgivare. Vi hjälps åt att dela på kostnaden för tryck och distribution så blir det mycket kostnadseffektivt att vara med och nå alla företag med en bra frekvens. Bokar man sedan flera nummer i följd eller hela årets utgåvor så kan vi dessutom ge mycket generösa rabatter på annonspriserna som även visas i sin helhet på nätet.

Om man nu inte bara vill synas med annonser i print och på nätet utan vill ha en helhetslösning på sin marknadsföring så lanserar Företagsbladet även ett komplett Media- och PR-paket tillsammans med kommunikationsbyrån Precis Reklam.
– Om kunden vill så går vi igenom både hemsida, pr-plan, sociala medier och mediaplaneringen i övrigt, berättar Joe. Utifrån det har vi kan vi göra skräddarsydda paket med nyhetsuppdateringar i presstjänster och webbtidningar, radio, Facebookkampanjer, sökmotoroptimering med Google, banners och nyhetsbrev samt nätverkande genom effectplus.se m.m. Just att skriva sina egna nyheter har vi märkt är den kanske törsta akilleshälen för de flesta verksamheter. Vi hjälper mer än gärna till med allt från att formulera, publicera till att distribuera nyheter, evenemang och erbjudanden åt våra kunder och samarbetspartners. Dessutom erbjuder vi genomgående konkret mätbarhet på stora delar av kampanjerna.

Företagsbladet utkommer nio gånger om året och är det mest kostnadseffektiva sättet att kommunicera med alla företag i Gästrikland.

Annonsstorlekar och priser 2019
1/1 sida (190 x 277 mm) 12.950:-
1/2 sida (190 x 135 mm) 7.975:-
1/4 sida (90 x 135 mm) 4.750:-
1/8 sida (90 x 65 mm) 2.975:-
1/16 sida (90 x 30 mm) 1.575:-
1/32 sida (42,5 x 30 mm) 875:-
Baksidan 17.500:-

Priserna är inklusive reklamskatt. Moms tillkommer.

Företagsbladet distribueras av PostNord till alla företag i Gästrikland samt kontorsdistribution till kommunkontor, Landsting, Länstyrelsen, Högskolan, Teknikparken och postas till beslutsfattare.

Se prislista och utgivningsplan här:
http://www.foretagsbladet.se/pages/view/annonsera

Besöks Företagsbladets hemsida här:
http://www.foretagsbladet.se

Läs de senaste numren av Företagsbladet här:
http://www.foretagsbladet.se/pages/view/las-senaste-foretagsbladet

Gilla och lägg ut nyheter från ert företag på:
http://www.facebook.com/foretagsbladet

Företagsbladet ges ut 9 gånger om året och delas ut till alla företag i Gästrikland.
Affärsmagasinet startade 1989 och utges av Gestrike Media AB som är ett privat oberoende mediaföretag utan presstöd eller partipolitisk tillhörighet.
Det redaktionella materialet är i huvudsak producerat av läsarna själva genom Företagsbladets hemsida http://www.foretagsbladet.se
eller via presstjänsten SvenskPress.se

Ring annonsavdelningen på telefon 026-126 126 gärna så snart som möjligt om ni vill medverka i kommande nummer eller vill veta mer om Media- och PR-paketet.

Kontakt:
Joe Formgren
info@foretagsbladet.se
070-679 79 00
Gestrike Media AB

Medarbetare:
http://foretagsbladet.se/pages/view/kontakta-oss

Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en ny kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK