Dagens datum:

•••••

Är du Företagarna nya regionsamordnare i Dalarna o Gävleborg

Publicerad: 7/12, 2018 av Eva Cooper

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och söker nu en regionsamordnare. Du kommer att vara en del av laget som arbetar för att Företagarna ska vara i ledningen i arbetet med att skapa ett bättre företagsklimat i Sverige, samt lyfta småföretagens betydelse för jobb, tillväxt och välfärd och de utmaningar som finns.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och söker nu en regionsamordnare. Du kommer att jobba i nära samarbete med regionchefen för Dalarna och Gävleborg och tillsammans har ni båda länen som arbetsområde. Kontor finns i både Falun och Gävle och din placeringsort kommer att vara i Falun. En stor del av arbetet sker dock runt om i båda länen och därför är körkort och tillgång till bil en viktig faktor. Arbetet sker även i ett nära samarbete med riksorganisationen.

Regionkontorets uppdrag är mycket brett och kan innebära allt ifrån att säkerställa att Företagarna är synliga och den självklara samtalsparten i företagarfrågor till aktivt påverkansarbete. Arbetsuppgifterna för regionsamordnaren består till stor del av att arbeta tillsammans med våra 24 lokalföreningar som finns i området med stöd och service gällande exempelvis aktiviteter, event, påverkansarbete och kommunikation.

Läs mer och sök tjänsten

Kommentarer (1)

Skriv en ny kommentar

Svar till ×

Skriv en ny kommentar

Joe Formgren

Skrivet: 7/12, 2018 kl. 11:28 av Joe Formgren

Rappt publicerat Eva. Testa att köra ut artikeln i hela systemet så här också  https://effectplus.se/video/publicera-er-nyhet-i-flera-mediakanaler?play=publicera-er-nyhet-i-flera-mediakanaler

Mvh Joe :-)

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK